Jan Ponsteen

Een leuk bedrijf met veel aanbod. moest even geduld hebben om personeel te kunnen spreken, maar wel goed geholpen, maar ik heb er wel een goed gevoel bij de aankoop van mijn palmboompje.

aanbod en voorlichting was goed.

Rob

Super mooie palmboom. Zorgvuldig ingepakt voor vervoer en netjes door de vervoerder half uur voor levering de verwachte aankomsttijd doorgegeven.

Mooi product en goede communicatie.

Wilco

Goede website, leuk dat via whatsapp in een bericht de boom die geleverd zou worden al gedeeld werd plus wat aanvullingen voor de verzorging. Levering op gewenste datum was top ivm verjaardagskado.

Communicatie/levering

W.van der Werff

Prima bedrijf

Duidelijkheid van produkten

Meynen Peter

Zeer profecioneel en mooie Palm geleverd in Belgie . TOP !

mooie plant, advies ook na de bestelling , was geen probleem

Vermeul

Prima bedrijf, mooie bomen en planten.

Erg mooie bomen en planten en heel veel keuze.

Emanuel Coenen Rijopleidingen

Zeer tevreden!!

Goed vriendelijk contact, adviezen en vlotte levering

JBergman

Mooi bedrijf om rond te lopen en producten in het echt te zien .Aardig personeel en deskundig advies. Online een mooie meerstammige kurkeik besteld.

Advies en mooi assortiment

Harry Gruijters

Goede ervaring , prima kwaliteit

Komen goed afspraken na, zeer prettig ook via de app wisseling. 100% aanrader. Geven zelfs een foto van hetgeen ze afleveren. Ook transport, bezorging 100%

Thierry

Heb een Washingtonia Robusta besteld bij palmexpert en iets later namen zij via whatsapp al contact op met mij voor de levering en info over het houden van de palmboom. De palmboom werd zoals... Heb een Washingtonia Robusta besteld bij palmexpert en iets later namen zij via whatsapp al contact op met mij voor de levering en info over het houden van de palmboom. De palmboom werd zoals afgesproken geleverd en de boom is een echt prachtexemplaar. Hiervan hadden ze ook al een foto van gestuurd, zodat ik wist wat er mijn kant opkwam. Topservice en mijn volgende palmboom zal ook van bij de palmexpert komen!!

Goede service naar de klant toe!