Levering
Informatie op de webste

connie

Snelle levering en netjes verpakt

Reactie Parfumvoorinhuis:

Bedankt Connie! Fijn dat we je blij hebben kunnen maken.
Joey van Parfumvoorinhuis.nl

Via zoekfunctie gevonden. De website is duidelijk en overzichtelijk en het bestelproces ook. Snelle levering.

Verbeterpunten of tips (niet verplicht)

Niet zozeer het bedrijf zelf maar het product: voor iemand met reuma (in de handen) is de kinderveilige sluiting van de flessen wel heel erg lastig.

Reactie Parfumvoorinhuis:

Bedankt voor het compliment! We hebben helaas weinig invloed op de verpakking van Lampe Berger, ik begrijp helemaal dat het lastig te openen is voor iemand met reuma. Aan de andere kant wil je ook... Bedankt voor het compliment! We hebben helaas weinig invloed op de verpakking van Lampe Berger, ik begrijp helemaal dat het lastig te openen is voor iemand met reuma. Aan de andere kant wil je ook niet dat kleine kinderen ermee aan de haal gaan...
Veel plezier van je geuren!
Joey van Parfumvoorinhuis.nl

Doen wat wordt vermeld met goede uitleg.

Duidelijke website, snelle levering welke deugdelijk verpakt is.

Sterke punten (niet verplicht)

Exclusieve uitstraling product en website.

Verbeterpunten of tips (niet verplicht)

Verpakking verzending (grote doos met opvulkarton) doet afbreuk aan uitstraling / image. "cadeau verpakking" zou beter over komen bij ontvangst.

Reactie Parfumvoorinhuis:

Bedankt voor het compliment! Daar doen we het voor!
We zijn aan het onderzoeken of we een cadeauverpakking kunnen introduceren als extra optie, bedankt voor de tip!
Joey...
Bedankt voor het compliment! Daar doen we het voor!
Joey van Parfumvoorinhuis.nl

Super , blij met de snelle levering.

Sterke punten (niet verplicht)

Dat er nog apart een mail verstuurd is met het gebruik van Lampe Berger producten

Reactie Parfumvoorinhuis:

Bedankt voor het compliment, fijn om te horen!

Mascha Buitenhuis

Geen problemen ervaren. Alles verliep soepel.

Reactie Parfumvoorinhuis:

Bedankt voor het compliment Mascha. Het zou eigenlijk altijd zonder problemen moeten gaan toch? :)

Marcel

Zeer net bedrijf, was de eerste keer in de winkel. Erg vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Leuk om te horen Marcel!
Joey van Parfumvoorinhuis.nl

Vandaag besteld, morgen in huis dus prima

zie boven

M Everts