Maarten van Kasteren

Goede website

S.Vollenga

Handzender besteld als test. Door DPD zogenaamd afgeleverd, maar niets otvangen. Parkeerapparatuur geeft niet thuis. D.w.z eiegn schuld dikke bult, omdat ik bui de deur afzet toestemming had... Handzender besteld als test. Door DPD zogenaamd afgeleverd, maar niets otvangen. Parkeerapparatuur geeft niet thuis. D.w.z eiegn schuld dikke bult, omdat ik bui de deur afzet toestemming had gegeven. Ik woon in (veilig) appartementen complex. Met andere woorden: KOOP HIER NIETS!

Reactie Parkeerapparatuur.nl:

Beste Hr. Vollenga,
Vervelend te moeten vernemen dat u een probleem heeft met de aflevering van het pakket, terwijl u zelf ‘de sleutel’ had van het probleem.
Wij sturen al jaren onze...
Beste Hr. Vollenga,
Wij sturen al jaren onze pakketjes zoveel mogelijk in een verpakking die door de brievenbus kan. Zo ook met uw bestelling, welke in een bubbeltjes-enveloppe of een brievenbusdoosje is verzonden. Deze kan gewoon door de brievenbus, waar deze hoogstwaarschijnlijk gewoon in is afgeleverd.
Daarnaast zijn we al enkele jaren geleden overgestapt naar verzendingen met DPD omdat de pakketten tot een beperkte waarde verzekerd zijn bij verlies of beschadiging tijdens transport. Dit tot tegenstelling van vele andere pakketdiensten zoals PostNL. Daardoor kunnen we de klant snel een nieuw artikel toesturen terwijl we de kosten van het artikel terugkrijgen van DPD. Daarvoor moet de DPD wel het ingevulde verklaring van niet-ontvangst accepteren.
Nu heeft DPD de ‘predict’ dienst welke u van tevoren een prognose geeft hoe laat de zending zal arriveren. U heeft op 29-7-2024 om 20:52:24 aangegeven de zending anders af te leveren en wel ‘Bij de voordeur’. Daarmee heeft u in datzelfde venster ook de verklaring/voorwaarden geaccepteerd van een ‘gewijzigd afleverinstructie’ waarin letterlijk staat:
__________________________________
Hierbij geef ik toestemming aan DPD om de chauffeur te instrueren mijn pakket(ten) af te leveren door deze neer te zetten op de aangegeven locatie. Zowel DPD als de chauffeur zijn niet verplicht om na te gaan of de bovengenoemde locatie geschikt is om pakketten neer te zetten. Door het pakket op deze locatie neer te zetten komt het pakket in mijn bezit.
Ik aanvaard de bijbehorende risico’s en aansprakelijkheid voor eventueel verlies en/of beschadiging van pakketten die op de aangegeven locatie zijn neergezet. Ook verklaar ik geen pakketten met gevaarlijke goederen of medicijnen te ontvangen, pakketten die onder
rembours verstuurd zijn of door mij gecontroleerd moeten worden.
__________________________________
Wanneer u een dergelijke toestemming verleend, is DPD niet meer verantwoordelijk voor de gevolgen. Ook kunnen wij dan geen aanspraak meer maken op de verzekering. Zelf gaat u proberen de zending te claimen bij DPD door de verklaring van niet-ontvangst in te sturen maar daar kreeg u, zo blijkt nu, de deksel op de neus. Wij kunnen de zending ook niet claimen om u een ‘neerzet toestemming’ heeft gegeven. En ook weigert de DPD voor ons een onderzoek in te stellen omdat er een aanpassing van het afleverprotocol op uw verzoek heeft plaatsgevonden. Dit alles hebben we u netjes per mail geventileerd en aangegeven dat daarmee ook onze handen zijn gebonden.
Binnen 6 uur plaatst u vervolgens deze review waarin u alle schuld bij ons legt. Terwijl de oorzaak grotendeels door uw eigen handelen bij de DPD is ontstaan. Dit vinden we dan ook zeer onrechtvaardig.
Ondanks uw handelen en dat DPD geen onderzoek heeft ingesteld, hebben we een externe partij benaderd die uw pakketje vandaag alsnog heeft getraceerd. Op minder dan een minuut van uw woning is het pakketje uiteindelijk terecht gekomen. We hebben u telefonisch benaderd en de resultaten van dat onderzoek overlegd. We hopen dat u alsnog uw bestelling in ontvangst kunt nemen. Maar ook dat gesprek liep allesbehalve vriendelijk. Keer op keer hebben we u netjes te woord hebben gestaan ondanks de spam van uw vele, telkens de zelfde, e-mails per dag.

Wim Speetjens

Super fijne ervaring

de Goeij

Netjes, keurige levering en op tijd