VVE MARSICHT

Plezierig, snel en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Kuiper

Alles prima geregeld

Theo van Roomen

Goede service, maar onvoldoende product kennis

Reactie Parkeerapparatuur.nl:

Beste Theo,
Beste Theo,
Vervelend dat u ervaart dat wij onvoldoende productkennis hebben. Echter heeft u zelf besloten een ander type reserveonderdeel te monteren op uw garagedeur-aandrijving dan dat af fabriek was geleverd. Wij hebben aanbevolen het bestaande onderdeel te vervangen voor een gelijk onderdeel. U heeft gekozen voor een afwijkend onderdeel van het zelfde merk. Het risico dat u neemt is dat er andere onderdelen defect kunnen raken. Dat is waarom we dat u niet geadviseerd hebben.
Dat u afwijkt van ons advies is in onze mening iets anders dan de door u gehanteerde woorden 'onvoldoende product kennis'.
Maar we staan u ook de volgende keer weer graag bij, met gratis advies en telefonische support bij installatie, van de door u gekochte producten.
Supportafdeling Parkeerapparatuur.nl

Ph. Duynisveld

De bestelling ging vlot en de levering ook.
Het geeft veel vetrouwen in het bedrijf.

Jan Tholhuijsen

Prima service. Heb al twee keer een handzender terug gestuurd, omdat deze het niet deden. Wacht nu op de derde, ik hoop dat deze goed is. Wordt iedere keer zonder problemen omgeruild. Perfect.

Cor Sep

Doen wat ze zeggen

J.Beima

Goed , snel, efficient, werd volgende dag al bezorgd.

Shirley

Goede orderbevestiging en duidelijke communicatie