Lynn Lambrecht

Ik had een e-mail gestuurd met vraag voor een advies welk type afstandsbediening voor de garagepoort compatibel was met mijn huidige. Heel snel een antwoord ontvangen. Na betaling, snelle levering.... Ik had een e-mail gestuurd met vraag voor een advies welk type afstandsbediening voor de garagepoort compatibel was met mijn huidige. Heel snel een antwoord ontvangen. Na betaling, snelle levering. En de nieuwe afstandsbediening werkt! Dus super service!

HS

Zeer goed snelle levering

Flipkens

Ik ben uiterst tevreden over de prijzen en de snelle service. de twee nieuwe afstandsbedieningen voor mijn garagepoort waren de helft beterkoop dan bij de firma die de poort heeft geplaatst en de... Ik ben uiterst tevreden over de prijzen en de snelle service. de twee nieuwe afstandsbedieningen voor mijn garagepoort waren de helft beterkoop dan bij de firma die de poort heeft geplaatst en de dag na bestelling al geleverd👍👍👍👍👍😚

spykstra

Goede keuze en selectiemogelijkheden uit een ruim assortiment. Goede website

Peter

Top! Zeer behulpzaam en kennis van zaken.

Marc

Werkte alle webwinkels maar op deze manier. Een vlotte en correcte afhandeling. Ik had niet het juiste produkt besteld, terug gestuurd, het juiste besteld en en kel dagen later was alles correct... Werkte alle webwinkels maar op deze manier. Een vlotte en correcte afhandeling. Ik had niet het juiste produkt besteld, terug gestuurd, het juiste besteld en en kel dagen later was alles correct afgehandeld; Een aanrader

Eugene

Eenvoudig en overzichtelijk en zeer concurrerend geprijsd

eduard wertelaers

Het gekochte product heb ik in de kortste keren ontvangen en de ondersteuning per E-mail was snel en goed. Super !!

Willem Drost

Duidelijke website

Frencky

Eerlijke prijzen en fijne afhandeling van mijn aankoop. Ben het zelf gaan ophalen en ze legde op het gemak uit hoe ik mijn afstandsbediening moest instaleren.