Nick

Super.

In éérste instantie werkte de handzender niet op de ontvanger. Deze terug gestuurd en zelfs de kosten voor het terug sturen zijn netjes gekrediteerd.
Uiteinderlijk de...
Super.

Uiteinderlijk de goede handzenders en instelling van de ontvanger werkt alles perfect.
Snelle levering en er wordt snel gereageerd op mailcontact.

Guido Panis

Zoals gewend zeer snelle en correcte levering

Spaan

Snelle en correcte levering

Els Baarbe

NOOIT MEER!!!
NOOIT MEER!!!
Recentelijk hebben wij een handzender besteld bij Parkeerapparatuur. Na een paar dagen ontvingen wij het artikel in een zwaar beschadigde verpakking. De zender zelf was onbeschadigd en wij gingen er van uit dat deze gewoon naar behoren zou functioneren. Helaas bij voorbaat een klein stickertje verwijderd, welke een garantiezegel bleek te zijn. Tot onze teleurstelling bleek de zender niet te functioneren. Wij hebben daarop het artikel geretourneerd. Dit was een enorm trage procedure welke meer dan twee weken in beslag nam. Na telefonisch contact na een week, bleek het artikel nog steeds niet door Parkeerapparatuur ontvangen te zijn en werd zelfs gesuggereerd dat wij het niet geretourneerd zouden hebben. Na weer een week kregen we bericht dat ons verzoek om geld terug niet werd geaccepteerd. Reden hiervoorwas dat de verpakking zwaar beschadigd was en dat het garantiezegel ontbrak. Ook zou het apparaat gewoon functioneren.
Wij hebben in de loop der jaren al een aantal nieuwe zenders gekocht en nooit problemen ondervonden.
Wij zijn de 62 euro kwijt en hebben geen apparaat.
Hartelijk dank Parkeerapparatuur
Els en Herman

Reactie Parkeerapparatuur.nl:

Beste Els en Herman,
Beste Els en Herman,
Tot onze spijt, ervaart u onze dienstverlening totaal anders dan wij hem proberen te leveren. U heeft een Hörmann handzender bij ons besteld welke we 2 dagen daarna bij u afgeleverd hebben.
Daarna komt er een melding dat de handzender niet zou functioneren. Een supportmedewerker van parkeerapparatuur.nl heeft u aan de telefoon te woord gestaan en u vertelde dat de LED niet werkte op de zender. Er is aan u gevraagd de batterij ter controleren, eventueel om te draaien mocht deze er verkeerdom in zitten. Er is zelfs nog gesproken of u de juiste frequentie handzender heeft, aangezien er minimaal 4 verschillende frequenties zijn van de zenders met de groene knoppen!
Ondanks de poging van onze supportafdeling krijgt u de zender blijkbaar niet aan de praat. Daarop vult u op onze retourzendingen-pagina een verzoek in dat u de zender onder garantie retour wil sturen voor een andere. U schrijft letterlijk “Afstandsbediening werkt niet. Graag een nieuwe i.p.v. geld terug“. Deze aanvraag wordt goedgekeurd onder de vermelding van een aantal voorwaarden waaraan de retourzending moet voldoen.
Helaas stuurt u het pakket retour naar het opgegeven adres, maar zonder de door ons expliciet aangegeven vermelding van het RMA-nummer aan de buitenzijde van de verpakking. Daardoor arriveert het pakket op een totaal andere afdeling waardoor de RMA-medewerkers het niet in behandeling kunnen nemen. Dit heeft ervoor gezorgd dat het pakket twee weken buiten het zichtveld is geweest.
Tussentijds ontvangen wij van u een berichten waarin u duidelijk een dreigement plaatst aan ons adres. Hiervan zijn wij niet gediend, maar heeft ook totaal geen invloed op de manier waarop wij uw RMA-aanvraag behandelen. Hiervoor hebben we namelijk een duidelijk intern beleid waar niet van afgeweken wordt, zeker niet door dreigementen zoals die van u.
Na uren speurwerk komt uw zending uiteindelijk boven water. De RMA-medewerker heeft vervolgens de handzender voorzien van de bijgesloten batterij en geconstateerd dat de LED gewoon brand. Vervolgens is de zender op een originele Hörmann ontvanger geprogrammeerd en ook deze test is glansrijk doorstaan. Uiteindelijk is er een test gedaan waarbij de code van een andere handzender is gekopieerd naar de nieuwe handzender. Ook deze functie werkt volledig zoals in de handleiding is omschreven.
Vervolgens constateert de betreffende medewerker dat de garantiestikker verwijdert is geweest. Ook is de zending incompleet retour gekomen door het ontbreken van de verschillende handleidingen die bij de zender worden geleverd.
Derhalve voldoet de RMA-zending niet aan de voorwaarden voor het herzieningsrecht en kan er geen ‘geld terug actie’ plaats vinden. Voor de garantie komt de zender ook niet in aanmerking aangezien het product volledig functioneel is. Dit alles hebben we u kenbaar gemaakt en aangeven dat tegen vergoeding van de verzendkosten we de onterechte garantie-claim weer naar u toe zullen sturen. Helaas kiest u er zelf voor om de zender niet overnieuw op te laten sturen maar boos te reageren op internet.
We willen u nogmaals benadrukken dat we de zender, welke 100% functioneert, willen versturen tegen de kosten voor een pakketverzending met track & trace. Dit alles om de discussie te voorkomen dat u de zender daarna niet ontvangen heeft. Mocht u daar alsnog behoefte aan hebben, verzoeken we u dat binnen 14 dagen na heden aan ons bekend te maken.
ParkeerApparatuur.nl

garage Cavens