H Verboon

Top snel geleverd en goed

Edwin Brouwer

Jan Brand

Zeer behulpzaam en snelle levering

Peter Knikker

Wij hebben 27 december j.l. een handzender besteld, deze bleek niet juist te zijn. Moest via een speciale procedure retour gedaan worden, wat zo lang duurde, dat ik daarvoor gebeld heb. Nu hebben... Wij hebben 27 december j.l. een handzender besteld, deze bleek niet juist te zijn. Moest via een speciale procedure retour gedaan worden, wat zo lang duurde, dat ik daarvoor gebeld heb. Nu hebben wij de zender retour gedaan, maar het geld hebben we nog niet terug.

Reactie Parkeerapparatuur.nl:

Beste Peter,
Beste Peter,
Op 13 januari is uw retourzending ontvangen die u op 4 januari heeft aangevraagd. Deze is vervolgens door de RMA-afdeling beoordeeld en gekeurd voor creditering. Dit ondanks dat u expliciet afstand heeft genomen van het herzieningsrecht, doordat u de handzender zelf heeft opengemaakt. De financiële afdeling heeft de terugbetaling op 26 januari verzorgd.
Helaas heeft u uw bovenstaande review gegeven binnen 8 dagen nadat u uw retouraanvraag heeft ingediend. Dat wij binnen die 8 dagen terugbetalen komt maar incidenteel voor, en dat heeft te maken met hoe snel, en op welke dag een pakketje retour komt. Maar 8 dagen na retouraanvraag is zeker geen wettelijke termijn.
Derhalve vinden wij het jammer dat u dit zo kenbaar maakt. Echter hopen we dat we de volgende keer, als u weer een handzender o.i.d. nodig heeft, weer een bestelling bij ons plaats.
ParkeerApparatuur.nl

Willem De Vries

Overzichtelijke site, groot scala aan producten in dit specialisme, prijstechnisch goed en snelle levering.

Francois Loridan

Super snelle levering

franck hennes

Prima levering

Erik Cleuren

Zeer snelle en correcte afhandeling van de bestelling, uiterst professioneel