Marie Louise de Laure

Goede ervaring

E. Jorrits

Snelle, correcte afhandeling, goed product

IMMO Vandenbulcke

Tevreden op mijn eerste bestelling

VvE Hooghe Raedt

Bedrijf aanvragen en informatie is prima. Levering niet volgens afspraak. (Post NL???)

Paul Käuderer

Goede begeleiding bij koop en installatie van mijn handzender. Aanbevelenswaard!

Murielle Turkensteen

Super, betrouwbaar en goede service

Visser

Zeer snelle levering en uitstekend geholpen!

Cees Van leeuwen

Handzender doet het niet

Reactie Parkeerapparatuur.nl:

Geachte Heer van Leeuwen,
Geachte Heer van Leeuwen,
Jammer dat u deze opmerking hier plaatst en ons niet via telefoon of internet benaderd heeft. Maar voordat u aangeeft dat hij het niet doet, heeft u wel de juiste handzender gekocht en heeft u deze op de juiste manier geprogrammeerd? Want zonder programmeren gaat een handzender nooit functioneren. Dit is een veiligheidsvoorziening zodat uw buurman niet dezelfde handzender kan kopen en uw deuren en poorten kan bedienen. Tevens zit er speciaal een kaartje bij de handzender die u op de programmering wijst. Zie voor de programmeerinstructies de handleiding van uw aandrijving (deur/poort) of de handleiding en/of video’s op de pagina van het product op onze website.
Lukt het nog niet? Neem contract op met onze helpdesk en u wordt stap-voor-stap geholpen met het programmeren.
Parkeerapparatuur.nl

Nico Lemmens