Wat vond u van de uitstraling van de website?
8.2/10
Wat vond u van het reserveringsproces?
Bent u goed geholpen door de klantenservice van Parkereneindhoven-airport.nl?
Wat vond u van de gebruiksvriendelijkheid van de website?

Mike den Tuinder

Jazeker

upgrade was top

Ja, waarschijnlijk wel.

Alles was duidelijk en snel te regelen, de prijs is in vergelijking met de overige parkeerterreinen ook prima.

Wat lastig was was dat ik nog geen terugvlucht wist. Dat is op de website niet aan te geven, misschien is het een mogelijkheid zo'n optie toe te voegen.
Zo gauw mijn terugvlucht bekend was heb...
Zo gauw mijn terugvlucht bekend was heb ik dat per mail doorgegeven en gevraagd of dat even bevestigd kon worden, alleen dat is niet gebeurd. Toen ik de volgende dag daarover belde, bleek het al wel verwerkt te zijn.

Misschien, als we opnieuw vliegen vanaf Eindhoven.

1. Gelukkig konden we de laatste parkeerplek vinden, nadat we na enig zoeken de ingang hadden gevonden.
2. Houdt er rekening mee, dat bestuurders van auto's niet makkelijk een laag bord kunnen zien. 67e kan ook niet op de GPS worden ingevoerd.
3. Verschillende mails gehad, de eerste ging over het parkeren aan de Freddy van Riemsdijkweg, in de 2e mail stond een ander adres, Luchthavenweg 67e. Verwarrend.
4. Hoge prijs vergeleken met Schiphol en Weeze

Buitenhuis

Ja.

Goede ,duidelijke service

Ja

licht dicht bij luchthaven. nette ruime parkeerplaatsen.

Het was mij totaal niet duidelijk dat dit de betreffende parkeerplaats was. Een betere aanduiding van de naam van de parkeerplaats is zeer aanbevelingswaardig.

Waarschijnlijk wel

goede hulp via telefoon en heel flexibel om tijden aan te passen

in orde

Prima locatie

Zo geregeld!

Tip: zet erbij dat men bij slecht weer paraplu meeneemt

A.M.Breedvelt

Twijfelachtig

geen sterk punt waargenomen.

Na reservering en betaling geen bevestiging ontvangen, hier heb ik diverse emails voor moeten versturen om e.e.a. te verkrijgen.

Reactie Parkereneindhoven-airport.nl:

Dank dat u tijd genomen heeft om een review te schrijven. Ik zit in de mailbox te kijken (contact@parkereneindhoven-airport.nl), maar daar kan ik geen mail van u vinden. Mocht het via de mail niet... Dank dat u tijd genomen heeft om een review te schrijven. Ik zit in de mailbox te kijken (contact@parkereneindhoven-airport.nl), maar daar kan ik geen mail van u vinden. Mocht het via de mail niet lukken, u mag uiteraard ook altijd bellen naar onze klantenservice (telefoonnummer staat vermeld op de website parkereneindhoven-airport.nl). De reden dat soms een reserveringsbevestiging niet wordt verstuurd heeft te maken dat er steekproefgewijs een check van onze kant moet plaatsvinden om fraude te voorkomen voor credit- en mastercard betalingen. Ondanks deze steekproef hadden wij natuurlijk sneller moeten reageren. Wij willen u onze welgemeende excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ervaren. Wel mooi om te horen dat u alles goed gekomen is, en dat u geen klachten heeft over het parkeren zelf.