Wat vond u van de uitstraling van de website?
8.2/10
Wat vond u van het reserveringsproces?
Bent u goed geholpen door de klantenservice van Parkereneindhoven-airport.nl?
Wat vond u van de gebruiksvriendelijkheid van de website?

Mariella

Ja zeker weten!

Ik had eerst zelf een fout gemaakt via de website en deze werd zo snel hersteld, ben ontzettend goed en aardig geholpen aan de telefoon ! Ontzettend klantvriendelijk.

Geeb

Hoeijmakers

Jazeker, super service! Raampje open laten staan, komen we terug, is het netjes dichtgeplakt, al onze waardevolle spullen eruit gehaald en op het hoofdkantoor bewaard! Dikke pluim en nogmaals... Jazeker, super service! Raampje open laten staan, komen we terug, is het netjes dichtgeplakt, al onze waardevolle spullen eruit gehaald en op het hoofdkantoor bewaard! Dikke pluim en nogmaals bedankt!

Zie hierboven

Ja

geweldig dat wij een upgrate kregen zo dicht bij vliegveld, bedankt hiervoor

entree was niet geheel duidelijk, leek op entree bedrijventeriein

MMM

Misschien

Dicht bij het vliegveld

We maakten de reservering op maandagavond, om te voorkomen dat we dinsdag volle parkeerplaatsen zouden aantreffen. We ontvingen wel direct een reserveringsbevestiging, maar geen code. Die kwam pas... We maakten de reservering op maandagavond, om te voorkomen dat we dinsdag volle parkeerplaatsen zouden aantreffen. We ontvingen wel direct een reserveringsbevestiging, maar geen code. Die kwam pas de volgende dag om 10.00 uur. Toen was onze vlucht al twee uur weg. We kwamen dus bij de parkeerplek zonder code te hebben ontvangen.
Via het mobiele nummer bij de ingang werden we uiteindelijk goed geholpen, maar bij de online procedure was nergens vermeld dat er een halve dag nodig is om een code te genereren.

Reactie Parkereneindhoven-airport.nl:

Wij willen onze excuses aanbieden voor uw ongemak. De dag zelf is het inderdaad ook mogelijk om een oplossing te vinden voor u probleem. We hebben op de contactpagina nu ook vermeld dat u op de dag... Wij willen onze excuses aanbieden voor uw ongemak. De dag zelf is het inderdaad ook mogelijk om een oplossing te vinden voor u probleem. We hebben op de contactpagina nu ook vermeld dat u op de dag zelf dat u moet parkeren kunt bellen naar de parkeeraanbieder. Wij hebben goede afspraken met de verschillende parkeeraanbieders, dus zulke problemen worden altijd opgelost. Maar ik begrijp u punt dat we dat duidelijker hadden moeten vermelden op de website. Dit is dus nu ook gebeurt. Wij hopen u snel weer te zien op Parkereneindhoven-airport.nl
Vrgr,
Theo (eigenaar Parkereneindhoven-airport.nl)

Marcel

Jazeker

De 'gratis' upgrade van parking naar valet was super. Vriendelijk geholpen en duidelijke aanwijzingen gekregen. Volgende keer weer!

Routebeschrijving iets duidelijker. Ik had begrepen dat het de laatste 'weg' rechts voor de rotonde was, bedoeld werd echter 'inrit'.

FitXpert Oisterwijk

BESLIST!

Klantvriendelijk en uitstekende service bij problemen.