Wat vond u van de uitstraling van de website?
8.2/10
Wat vond u van het reserveringsproces?
Bent u goed geholpen door de klantenservice van Parkereneindhoven-airport.nl?
Wat vond u van de gebruiksvriendelijkheid van de website?

Ja

nvt

nvt

Ligging

Betere bewijzering

De website maakt niet duidelijk waar je precies reserveert. De reservering ging snel tot na het punt van betalen en daarna niks meer. onduidelijk waar, bij welke aanbieder je gereserveerd hebt. Ik... De website maakt niet duidelijk waar je precies reserveert. De reservering ging snel tot na het punt van betalen en daarna niks meer. onduidelijk waar, bij welke aanbieder je gereserveerd hebt. Ik ontving geen bevestigingsmail dus moest gaan bellen........ dit was een klus van enkele uren omdat niet duidelijk was via welke partner van parkeren airport Eindhoven ik gereserveerd had, heb diverse aanbieders aan de lijn gehad. Gelukkig heeft klantenservice wel haar best gedaan, maar de website zou wat mij betreft een verbetering moeten dat duidelijk is waar ik parkeer en via welke aanbieder, en dat nadat je betaalt in ieder geval nog terug kunt naar desbetreffende website

zie boven

Reactie Parkereneindhoven-airport.nl:

Dank voor uw reactie. Vervelend dat u de bevestigingsmail in eerste instantie niet heeft ontvangen. Dit kan uiteenlopende redenen hebben, bijv. de mailbox van de ontvanger vol is of er moet nog een... Dank voor uw reactie. Vervelend dat u de bevestigingsmail in eerste instantie niet heeft ontvangen. Dit kan uiteenlopende redenen hebben, bijv. de mailbox van de ontvanger vol is of er moet nog een check door ons op de creditcard worden gedaan (dit gebeurt en steekproefgewijs om fraude te voorkomen). Op het reserveringsformulier hebben we naast de aanbiedersnaam nu in ieder geval ook het logo vermeld van de parkeeraanbieder die u gekozen heeft om te parkeren. Wellicht maakt het dit u wat gemakkelijker om te zien waar u op geklikt heeft. Uiteraard staat onze klantenservice ook voor u klaar om u te helpen.
Vriendelijke groet,
Theo
Parkereneindhoven-airport.nl

Prima service. Wat zoeken om alles te vinden maar na telefonisch contact alles onmiddellijk duidelijk.

Goede communicatie!

Bij terugkeer geen chauffeur aanwezig. Na telefonisch contact onmiddellijk in orde. De ophaalplaats was wel anders dan de plaats waar we afgezet werden. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

N. Majdancic

Goed en efficient

Pire

Een super service, je komt vij de parkeerplek aan. Beld 1keer, dan doe iemand voor je het hek open. Als, je je auto geparkeerd hebt dan gaat het weer open en binnen vijf minuten staat er een taxi... Een super service, je komt vij de parkeerplek aan. Beld 1keer, dan doe iemand voor je het hek open. Als, je je auto geparkeerd hebt dan gaat het weer open en binnen vijf minuten staat er een taxi klaar en brengt je naar het vliegveld. Bij terug komst, bel je even en ook daar staat binnen vijf minuten een taxi en brengt je terug naar je auto.

Gaat alles heel snel en makkelijk

Ervaring tamelijk slecht. Bij aankomst gaat hek niet open, moet bellen met buitenlandse gsm om eea geregeld te krijgen. Bij terugkomst duurt het ruim min. tot shuttle er is. Het vertrekpunt van... Ervaring tamelijk slecht. Bij aankomst gaat hek niet open, moet bellen met buitenlandse gsm om eea geregeld te krijgen. Bij terugkomst duurt het ruim min. tot shuttle er is. Het vertrekpunt van shuttle is ook niet duidelijk doorgegeven. Veel moeten bellen om niets. Bij uitrijden wederom problemen met openen van hek. Voor paar centen meer is parkeren op reguliere parking een veel betere optie!

~Zie boven.

Reactie Parkereneindhoven-airport.nl:

Dank voor het schrijven van uw recensie. Wij willen allereerst onze excuses aanbieden. Als boekingsite voelen wij ons zeer verantwoordelijk voor de geleverde service van onze partners. Wij hebben... Dank voor het schrijven van uw recensie. Wij willen allereerst onze excuses aanbieden. Als boekingsite voelen wij ons zeer verantwoordelijk voor de geleverde service van onze partners. Wij hebben deze parkeerpartner dan ook uw recensie voorgelegd. Ze zullen in de toekomst er alles aan doen om dergelijke incidenten in de toekomst te voorkomen.

Prima parkeergelegenheid vlakbij vliegveld. Uitstekende service naderhand.

Onze terugvlucht had ruim 11 uur vertraging. Toen ik belde dat ik niet vóór 03.00u 's nachts terug zou zijn, heeft uw medewerker mij uitstekend geholpen, waarvoor dank!

Geen tips.