Wat vond u van de uitstraling van de website?
8.2/10
Wat vond u van het reserveringsproces?
Bent u goed geholpen door de klantenservice van Parkereneindhoven-airport.nl?
Wat vond u van de gebruiksvriendelijkheid van de website?

Goeden informatie en een gratis upgrade. Niets over te klagen

Jolanda

Zeer goede ervaring, zowel het reserveren als parkeergemak bij de luchthaven

Zeer tevreden over het gemak van reserveren,
en het parkeren bij de luchthaven.

Geen verbeterpunten nodig, ik zal in de toekomst zeker weer gebruik maken van uw parkeerservice.

Werkte prima en goedkoper dan via Eindhoven airport

Virginia van Loon

Top geregeld. Loopafstand naar het vliegveld is kort. We vonden het fijn dat er een plattegrond op het bord staat met de looproute . Enige tip die ik heb is om een indicatie te geven van wanneer je... Top geregeld. Loopafstand naar het vliegveld is kort. We vonden het fijn dat er een plattegrond op het bord staat met de looproute . Enige tip die ik heb is om een indicatie te geven van wanneer je de bevestigings email ontvangt wanneer je hebt betaald. Deze informatie is niet gegeven bij mijn reservering.

Indicatie geven van wanneer je de bevestiging kunt verwachten. (Omdat hier de toegangscode opstaat om te kunnen parkeren)

Betaalbaar, lekker dicht bij de luchthaven.

Voor vrouwen die alleen reizen zou het handig zijn om vrouwvriendelijke parkeerplaatsen vrij te houden dicht bij de ingang/uitgang zodat je niet ver hoeft te lopen naar je auto (in het donker is dit... Voor vrouwen die alleen reizen zou het handig zijn om vrouwvriendelijke parkeerplaatsen vrij te houden dicht bij de ingang/uitgang zodat je niet ver hoeft te lopen naar je auto (in het donker is dit niet fijn). Deze zouden verlicht moeten zijn. In Duitsland bestaat dit al jaren en het geeft een prettig gevoel.
Ik had dit als opmerking meegegeven maar het kan zijn dat jullie hier nog niet mee bekend zijn.
Heb wel een goede parkeerplaats gevonden.

Goede vergelijkingssite en reserveren was makkelijk en snel

Anna

Goed!

Prettige website voor vergelijken

In t weekend klantenservice ook bereikbaar

W. Haan

Alles toppie!

Alles

Heeft me flink geld bespaard op parkeren op Eindhoven!

Dat je direct kunt reserveren

Geen verbeterpunten