Josje Jonker -

Een heel goede ervaring. Snelle service, aardige medewerkers, super ontzorgend als je op reis gaat. Kreeg zelfs ongevraagd een restitutie omdat ik onverwacht eerder terug was in NL en de parkeerplek... Een heel goede ervaring. Snelle service, aardige medewerkers, super ontzorgend als je op reis gaat. Kreeg zelfs ongevraagd een restitutie omdat ik onverwacht eerder terug was in NL en de parkeerplek dus minder lang nodig had. Top!

Ratna Ramdhiansing -

Redelijk goed, wel beetje rommelig. Maar het was ook erg druk in augustus. Parkeerplaats vlakbij de luchthaven.

Monique Eefting -

Gebruik Parkbades is prima bevallen

Erik van den Hooff -

Snel geregeld! Vlak bij de terminal je auto afgeven en 2 weken later weer zonder problemen ophalen. En dat voor een prima prijs.

Leo Kuppens -

Begin augustus voor het eerst gebuik gemaakt van ParkValet. Eerste indruk is positief. Vroeg in de ochtend auto ingeleverd. Géén 360 check plaatsgevonden, wordt wel vermeld op de site. Mijn auto... Begin augustus voor het eerst gebuik gemaakt van ParkValet. Eerste indruk is positief. Vroeg in de ochtend auto ingeleverd. Géén 360 check plaatsgevonden, wordt wel vermeld op de site. Mijn auto heeft al wat gebruikersschade, dus voor mij hoefde de 360 check ook niet. Kan mij voorstellen als je een nieuwe en schadevrije auto inleverd, je wel een 360 check wilt hebben.
Bij het weer ophalen stond mijn auto al klaar op de parkeerruimte achter het kantoor. Zag echter wel andere mensen voor het kantoor wachten (auto nog niet gearriveerd?). Op de dagteller stond 11,5 km, dus dat was prima.

Natasa Moerkerken-Zlovic

Snel geregeld, vriendelijke medewerkers, inrit zou beter aangegeven kunnen worden

Kishan

Top geregeld. Dit zijn vakmannen die zeer klantgericht te werk gaan.

Ineke Bontje -

Goede service. Snel afgehandeld. Fijn dat de autyo zo dicht bij het vliegveld geparkeerd wordt.