Alles is oke. Ik zou op de een of andere manier een bord maken dat er ook een ParkValet-parkeerplaats is, die ik nergens heb gezien. Ik weet zeker dat het het gemakkelijker zou maken voor mensen...Alles is oke. Ik zou op de een of andere manier een bord maken dat er ook een ParkValet-parkeerplaats is, die ik nergens heb gezien. Ik weet zeker dat het het gemakkelijker zou maken voor mensen die voor het eerst bij u parkeren.
Joy Idenburg - Connect with Joy
H.W. van der Hel-Fros
I.p.v de beloofde 60 meter moest ik, slecht ter been, nog 500 meter lopen met bagage naar de terminal. Daar kreeg ik persoonlijke assistentie. Vooral bij de terugreis, waarvoor ik uw dienst speciaal...I.p.v de beloofde 60 meter moest ik, slecht ter been, nog 500 meter lopen met bagage naar de terminal. Daar kreeg ik persoonlijke assistentie. Vooral bij de terugreis, waarvoor ik uw dienst speciaal had ingeschakeld, moest ik in het donker weer die 500 meter lopen. Ondanks mijn verzoek mijn auto naar P1 te brengen waar de P.A mij naartoe kon brengen! Schande!
Micha de Vries
Gewoon goed
Hanane
Goede service en aardige mensen
Linda Michelle Mulder
Ze hadden geen idee dat ik zou komen. De medewerkers kenden de naam ParkValet niet. Met als gevolg dat ik eerst rond heb gereden op zoek naar ParkValet en in eerste instantie wel op de goede plek...Ze hadden geen idee dat ik zou komen. De medewerkers kenden de naam ParkValet niet. Met als gevolg dat ik eerst rond heb gereden op zoek naar ParkValet en in eerste instantie wel op de goede plek zat, wat bleek nadat ik had gebeld.
A. de Weerd
Redelijk
Nourddine el allati
Heel slecht ik heb mijn auto met een stukke boordcomputer teruggekregen en niemand die ervan af weet ik parkeer nooit meer mijn auto als ik sleutels moet afgeven en mijn bestuurdersstoel stond op...Heel slecht ik heb mijn auto met een stukke boordcomputer teruggekregen en niemand die ervan af weet ik parkeer nooit meer mijn auto als ik sleutels moet afgeven en mijn bestuurdersstoel stond op ligstand!!!nooit meer bij dit bedrijf parkeren