Alles verliep prima, wat ik wel heb gemist is de controle op beschadigingen bij inlevering hoewel dit wel op de papieren stond vermeld
K. Keuning -
Het afleveren van de auto de heenreis was prima. Auto en sleutel inleveren en klaar. Het ophalen van de auto verliep iets anders. De sleutel krijg je in de hand en je moet je auto maar even...Het afleveren van de auto de heenreis was prima. Auto en sleutel inleveren en klaar. Het ophalen van de auto verliep iets anders. De sleutel krijg je in de hand en je moet je auto maar even zoeken ergens achter op de parkeerplaats. Zo stond het niet op de formulieren toen we boekten. We hadden ook een uur vertraging, misschien had het daar mee te maken.
Johanna Keppel -
Geweldig
Bert Broek -
Prima service
Adi van Wijk -
Het was mijn eerste ervaring met ParkValet in Eindhoven. Het is prima gegaan. Netjes qua innemen auto en ophalen. ParkValet ligt heel dichtbij het Airport ( loopafstand ) dat is fijn.
Als ik 60 euro betaal om m’n auto schoon te maken en ik tref gras in de achterbak aan, de vlekken op de stoelen en er zelfs een stuk plastic afgebroken is wat op de achterbank ligt is dat niet heel...Als ik 60 euro betaal om m’n auto schoon te maken en ik tref gras in de achterbak aan, de vlekken op de stoelen en er zelfs een stuk plastic afgebroken is wat op de achterbank ligt is dat niet heel best.
Hilde Van De Laar -
Fijn, snel en vriendelijk.
w.holzhauer -
Snelle afhandeling super dicht bij ontvangsthal vliegveld.