Pluspunten: We waren op zoek naar een vervanging van een batterij voor een iphone4. Zodoende kwamen we op de site van Menko uit. Dit gaf ons het vertrouwen, bij hem een exemplaar te bestellen. De...Pluspunten: We waren op zoek naar een vervanging van een batterij voor een iphone4. Zodoende kwamen we op de site van Menko uit. Dit gaf ons het vertrouwen, bij hem een exemplaar te bestellen. De uitleg is duidelijk, ook voor leken, zoals wij. En je hebt de mogelijkheid van terugsturen e.d. Daar hebben wij gebruik van moeten maken. dit verliep zonder problemen. De levering gaat erg snel. En gelukkig was de tweede zending goed.
Ko
Pluspunten: - batterij op voorhand getest - redelijke prijs - duidelijke lay-out van de webshop Verbeterpunten: Een iets snellere verzending naar België zou fijn zijn maar op zich is de...Pluspunten: - batterij op voorhand getest - redelijke prijs - duidelijke lay-out van de webshop Verbeterpunten: Een iets snellere verzending naar België zou fijn zijn maar op zich is de wacht tijd momenteel zeker respectabel.
Pluspunten: Correcte levering, denkt mee over bestellingen, flexibel
Robbert
Verbeterpunten: Klanten niet afschepen met smoezen. Binnen redelijke tijd antwoorden, niet 14 dagen laten wachten. Indien retourbetaling dan ook betalen en niet wachten tot de klant gaat...Verbeterpunten: Klanten niet afschepen met smoezen. Binnen redelijke tijd antwoorden, niet 14 dagen laten wachten. Indien retourbetaling dan ook betalen en niet wachten tot de klant gaat pushen.
Ko
Pluspunten: Correcte levering, denkt mee over bestellingen, flexibel
Robbert
Paul
Pluspunten: Duidelijke uitleg via video Verbeterpunten: In de video aangeven op welke manier de schroefjes op de schroevendraaier het beste kunnen worden bevestigd bij montage.
Hen
Pluspunten: Vakkundig, snelle levering