Partly

Noor

Pluspunten: Jullie krijgen een 9,5 want dan kan je nog groeien naar een 10. Prima levering, prima service na verkeerde levering. Slimme oplossingen mbt retourzending. Men heeft ook vertrouwen in de... Pluspunten: Jullie krijgen een 9,5 want dan kan je nog groeien naar een 10. Prima levering, prima service na verkeerde levering. Slimme oplossingen mbt retourzending. Men heeft ook vertrouwen in de klant. Mooi is dat. Verbeterpunten: Zorg dat je de 10 ook haalt.

Philip

Pluspunten: Kennis en vakmanschap ze weten hier waar ze mee bezig zijn. Verbeterpunten: Geen idee wat beter kan

Freek

Pluspunten: Prima telefonische ondersteuning, nadat ik problemen had met openen i-phone, door deze ondersteuning is het mij gelukt. De filmpjes op de website zijn ook nuttig en duidelijk, al met al... Pluspunten: Prima telefonische ondersteuning, nadat ik problemen had met openen i-phone, door deze ondersteuning is het mij gelukt. De filmpjes op de website zijn ook nuttig en duidelijk, al met al chapeau Menko Verbeterpunten: geen

Edwin

Pluspunten: Heel erg snelle levering, duidelijke filmpjes op Youtube, goede onderdelen en producten. Verbeterpunten: nvt.

Noor

Philip

Freek

Studio

Pluspunten: Goede info en professionele uitlegvideo. Bestelde accu was geen namaak.

jan

Pluspunten: snel en goed

Studio