Pluspunten: Mijn reparatie ging mis. Ben buitengewoon snel, goed en vriendelijk geholpen. Niets dan goeds! Verbeterpunten: Ga zo door!
degroote
Pluspunten: een goede uitleg via de web video Verbeterpunten: duur aangerekend transport richting België (via post)
Gerben
A.Belder
Pluspunten: Erg goede service!
Wouter
Pluspunten: Goede uitleg videos Snelle levering van spullen
A.Belder
Pluspunten: Erg goede service!
Wouter
Pluspunten: Goede uitleg videos Snelle levering van spullen
A
Pluspunten: Gewoon meteen tevreden, over dit product. geleverd, geplaatst en meteen weer als van ouds genieten. geen poespas voor twijfel of ik wel de goede batterij zou wel hebben of imitatie.
A
Joost
Pluspunten: Goede service. ook bij vragen na de levering van een product wordt snel op emails gereageerd.