Partly

Thon

Pluspunten: Snelle levering, na reparatie bleek toestel aan en uitschakelen en batterij bleef op 31% staan, gebeld direct nieuwe batterij gestuurd en na vervanging werkte alles weer 100%, perfecte... Pluspunten: Snelle levering, na reparatie bleek toestel aan en uitschakelen en batterij bleef op 31% staan, gebeld direct nieuwe batterij gestuurd en na vervanging werkte alles weer 100%, perfecte service!!!!

Joost

Pluspunten: Goede service. ook bij vragen na de levering van een product wordt snel op emails gereageerd.

Thon

M.H.

Pluspunten: snelle levering, mijn derde bestelling bij bedrijf van Menko. Tevreden over de kwaliteit van geleverde onderdelen( 1 scherm en 2 keer accu's voor iPhone. Verbeterpunten: geen, prima... Pluspunten: snelle levering, mijn derde bestelling bij bedrijf van Menko. Tevreden over de kwaliteit van geleverde onderdelen( 1 scherm en 2 keer accu's voor iPhone. Verbeterpunten: geen, prima leverancier! Ga zo door!

Wel een verbeterpunt voor Apple: iPhone accu,s niet zo extreem goed vastkitten. Bij verwijderen oude accu loop je nu meer kans op schade!

M.H.

Serkan

Pluspunten: De juiste onderdelen werden geleverd binnen een redelijke termijn. Verbeterpunten: Levertermijn voor BE zou duidelijker mogen zijn.
Meeleveren van wat uitleg over het te verwisselen...
Meeleveren van wat uitleg over het te verwisselen onderdeel is welkom.
Levering in envelop steviger verpakken, kabel zat nu geplooid doordat postbode de envelop had geplooid.

Louis

Pluspunten: ?k ga niet lange verhaal maken maar ik ben hellemaal blij van parts-repair

Rianne

Pluspunten: Juiste onderdelen van prima kwaliteit. In combinatie met de YouTube filmpjes was het zelfs voor mij te doen om het kapotte beeldscherm van de iPhone 5 van mijn dochter te vervangen. Ook... Pluspunten: Juiste onderdelen van prima kwaliteit. In combinatie met de YouTube filmpjes was het zelfs voor mij te doen om het kapotte beeldscherm van de iPhone 5 van mijn dochter te vervangen. Ook het vervangen van de batterij scheelt nu een hoop ergernis. Al met al blijft het wel een dure grap om je smartphone zomaar te late vallen.....

Serkan

Meeleveren van wat uitleg over het te verwisselen...
Meeleveren van wat uitleg over het te verwisselen onderdeel is welkom.

Louis