Verbeterpunten: Het zou fijn zijn als er op mail gereageerd zou worden. Ik heb op 31 Augustus iets besteld en het vandaag pas geleverd gekregen zonder een enkele email hierover. Jammer.
Ilse
Pluspunten: Een goede service en een snelle levertijd!
Pluspunten: Mooie video's bij de producten. Goed zelf te repareren. Ik had per ongeluk het verkeerde product geleverd gekregen. Maar na een telefoontje was het opgelost!
Jan
anoniem
Pluspunten: Super snelle en zeer adequate reactie op een vraag per e-mail. Verbeterpunten: Het duurde meer dan een week voordat ik het product in huis had. 21 aug besteld; 30 aug ontvangen
anoniem