Pluspunten: Levering Li-Ion batterij die de volle capaciteit heeft, precies zoals ze beloven! Ben heel tevreden!
Theo
Pluspunten: Snelle levering. prettige website Verbeterpunten: Antwoord op mijn vraag betreffende een probleem.
Tom
Pluspunten: Ben op het bedrijf vanuit antwerpen en dat zijn heel vriendelijke mensen en zeer behulpzaam Verbeterpunten: Doe zo verder
Francois
Theo
Marcel
Pluspunten: Goede uitleg met voorbeeld filmpjes om zelf reparatie uit te voeren. Verbeterpunten: Optie voor als zuignap niet direct werkt. Bij hoek beginnen ipv midden.
Aart
Pluspunten: snelle levering en goed advies, zowel persoonlijk als per video Verbeterpunten: geen
Marcel
Aart
Peter
Pluspunten: Helemaal top, goede spullen, snel geleverd en zeer goede instructievideo