Partly

Wim

Pluspunten: scherm iPhone gemonteerd en werkt weer als vanouds.
Goede begeleiding via de site Verbeterpunten: Blijkbaar is de order vergeten, of andere reden.
Is men na telefonisch contact...
Is men na telefonisch contact direct in actie gekomen

Peter

Pluspunten: Helemaal top, goede spullen, snel geleverd en zeer goede instructievideo

Wim

Pluspunten: scherm iPhone gemonteerd en werkt weer als vanouds.
Is men na telefonisch contact...
Is men na telefonisch contact direct in actie gekomen

Clemens

Pluspunten: Snelle levering, waren goede verpakt. Duidelijke website. Producten goed en exact omschreven,

Clemens

Frank

Pluspunten: duidelijke instructievideo over vervangen Iphone 6 accu. Dat je bij evt vragen hen kunt bellen was een prettige zekerheid (voor het eerst dat ik zoiets deed). Duidelijke website +... Pluspunten: duidelijke instructievideo over vervangen Iphone 6 accu. Dat je bij evt vragen hen kunt bellen was een prettige zekerheid (voor het eerst dat ik zoiets deed). Duidelijke website + eenvoudig bestellen Verbeterpunten: ik heb (veel) goedkopere accus gezien (maar het geheel gaf me bij dit bedrijf meer zekerheid)

Tiecie

Pluspunten: Een iPhone 5 Accu besteld de volgende dag geleverd. Accu geplaatst, nu een paar dagen verder. Kan zeggen dat de accu goed is. Prima bedrijf ook daarvoor per tel contact gehad zeer... Pluspunten: Een iPhone 5 Accu besteld de volgende dag geleverd. Accu geplaatst, nu een paar dagen verder. Kan zeggen dat de accu goed is. Prima bedrijf ook daarvoor per tel contact gehad zeer vriendelijk en goed advies. Mvg. Frank

Frank

Tiecie

Pieter

Pluspunten: Geweldige service