Partly

Ron

Pluspunten: Duidelijke website
snelle levering

anoniem

Pluspunten: Net een nieuwe batterij voor een iPhone 4S gekocht. Ze zijn niet de goedkoopste, maar kwalitatief erg goed. Met behulp van de instructie video ook de aan/uit knop met flatcable... Pluspunten: Net een nieuwe batterij voor een iPhone 4S gekocht. Ze zijn niet de goedkoopste, maar kwalitatief erg goed. Met behulp van de instructie video ook de aan/uit knop met flatcable vervangen, werkt super!

gerry

Pluspunten: Snel en correct Verbeterpunten: Op basis van mijn ervaring, zou ik geen verbeterpunten weten.
Algemeen punt, maar dat weet u ook, hou de markt goed in de gaten!

Borst

Pluspunten: Betrouwbaarheid, zeer goede instructies video's Verbeterpunten: Coupons mis ik bij een volgende bestelling.

Ron

Pluspunten: Duidelijke website
snelle levering

anoniem

gerry

Algemeen punt, maar dat weet u ook, hou de markt goed in de gaten!

Samuel

Pluspunten: Alles werkt zoals het hoort en een vriendelijke klantenservice. Verbeterpunten: Geen.

Diederick

Pluspunten: Snelle levering

Samuel