Pluspunten: ook de nazorg, via mail, wordt prima verzorgd
Ad
Pluspunten: Losmaken scherm kostte mij meer dan 30 minuten, scherm verwijderen lukte weer wel, maar batterij weer 15 minuten. Bij nieuwe Iphone alles snel, bij 2 jaar oude is het een heel...Pluspunten: Losmaken scherm kostte mij meer dan 30 minuten, scherm verwijderen lukte weer wel, maar batterij weer 15 minuten. Bij nieuwe Iphone alles snel, bij 2 jaar oude is het een heel ander verhaal dan de door Menno geschatte tijd en moeilijkheids graad
Ad
D.H.
Pluspunten: alleen maar goede ervaringen, en beide keren vandaag besteld de volgende dag thuis. natuurlijk makkelijke instructie filmpjes.
D.H.
Ryanne
Pluspunten: Bij het vervangen van mijn iPhone 4 batterij, heb ik naar het filmpje van Menko gekeken, en op deze manier "het vervangen samen gedaan" Ik ben ook tevreden over de snelle levering en het...Pluspunten: Bij het vervangen van mijn iPhone 4 batterij, heb ik naar het filmpje van Menko gekeken, en op deze manier "het vervangen samen gedaan" Ik ben ook tevreden over de snelle levering en het bijgeleverde reparatieset. Dank je wel Menko!
Henri
Pluspunten: Duidelijke video, en snelle levering Verbeterpunten: Geen
Ryanne
Henri
Pluspunten: Duidelijke video, en snelle levering Verbeterpunten: Geen
Kris
Pluspunten: Fantastische service. Zelfs voor een batterij buiten garantie werd me de nodige service geboden en dit zelfs zonder verzendingskosten ! Super !