Pluspunten: Duidelijke instructie door middel van een heel handig filmpje. Heb zelf de aan uit knop vervangen. Had ik beter niet kunnen doen. Het knopje klikt weer, maar m'n...Pluspunten: Duidelijke instructie door middel van een heel handig filmpje. Heb zelf de aan uit knop vervangen. Had ik beter niet kunnen doen. Het knopje klikt weer, maar m'n speaker, automatisch verduisteren en de functie aan uit werken niet meer... Dus eigenlijk van de regen in de drup... Verbeterpunten: Mensen de tip geven het zelf niet te gaan repareren :)
Van
Pluspunten: Uitstekende service Verbeterpunten: Geen
Van
Pluspunten: Uitstekende service Verbeterpunten: Geen
Thilde
Pluspunten: Wederom keurige informatie en levering
Alexander
Pluspunten: Zeer snelle service en goede, duidelijke nazorg. Verbeterpunten: Bestaan er ook vervangende plakstickers om de telefoononderdelen te installeren? Die konden wij niet vinden op de site....Pluspunten: Zeer snelle service en goede, duidelijke nazorg. Verbeterpunten: Bestaan er ook vervangende plakstickers om de telefoononderdelen te installeren? Die konden wij niet vinden op de site. zou veel moeite schelen.
Thilde
Pluspunten: Wederom keurige informatie en levering
Alexander
Edwin
Pluspunten: Zeer duidelijk en snelle levering Verbeterpunten: Geen idee , zit goed in elkaar de site en klantvriendelijkheid.
Edwin
anoniem
Pluspunten: Snelle levering en goede retour service, bedankt voor de hulp!