Partly

Menno

Pluspunten: snelle levering van nieuwe batterij voor iphone 4S.
Met you tube handleiding en gereedschapsetje van Menko heel
simpel om de nieuwe batterij te plaatsen. Verbeterpunten: GEEN.

A.E.M.

Pluspunten: Prima instructie video, voor het vervangen van de batterij van de Iphone 4S, goed dat dat contactje wegvloog, dan ben je zelf extra alert.!!!!

A.E.M.

Bas

Pluspunten: Prima service al meerdere malrn wat besteld altijd erg goed geholpen. Verbeterpunten: Onbekend.

Peter

Pluspunten: Scherm iphone 5 gebarsten, nieuwe besteld en met de instructievideo erbij weer gemonteerd.Duidelijk en vrij gemakkelijk.
Het bestellen en leveren ging erg goed, indien nodig maak ik...
Het bestellen en leveren ging erg goed, indien nodig maak ik zeker weer gebruik van Parts- Repair.

Bas

Peter

Het bestellen en leveren ging erg goed, indien nodig maak ik...

Tim

Pluspunten: Alles positief geen opmerkingen Verbeterpunten: Geen alles is ok

Tim

Pluspunten: Alles positief geen opmerkingen Verbeterpunten: Geen alles is ok

Tjebbe

Pluspunten: Goede kwaliteit en snelle levertijd Verbeterpunten: €1,- extra kosten voor het betalen met iDEAL vind ik niet correct en zie ik ook in geen enkele andere webshop. Hier moet wat aan... Pluspunten: Goede kwaliteit en snelle levertijd Verbeterpunten: €1,- extra kosten voor het betalen met iDEAL vind ik niet correct en zie ik ook in geen enkele andere webshop. Hier moet wat aan gedaan worden.