Pluspunten: Deze site geeft de mogelijkheid voor techneuten om zelf reparaties uit te voeren aan eigen gsm. Goede service, ook bij retour verkeerde materiaal ging soepel
Patrick
Xl
Pluspunten: Eenvoudig de juiste producten te bestellen. Duidelijk instructie video over onderdelen installatie. Verbeterpunten: Het plastic gereedschap wat ik meebesteld heb bij de batterij voor de...Pluspunten: Eenvoudig de juiste producten te bestellen. Duidelijk instructie video over onderdelen installatie. Verbeterpunten: Het plastic gereedschap wat ik meebesteld heb bij de batterij voor de iPhone 4s viel qua kwaliteit wat tegen. Beide liftertjes zijn geknakt op de punt. Het was in de video niet helemaal duidelijk waar en in welke positie ik de 'weggeschoten' Klipje moest terug plaatsen. Andere YouTube instructie idee gaf me daar een close-up van waardoor ik het kon uitvogelen.
Wouter
Pluspunten: Helderheid van informatie is goed. Verbeterpunten: Het waar maken dat geleverde geteste producten werkelijk getest zijn en niet defect zijn.
Xl