Partly

Emile

Pluspunten: Ik werd snel geholpen en naar tevredenheid. Er werd goed geluisterd en er werd geprobeerd te helpen op afstand. Toen dat niet werkte, telefoon opgestuurd en binnen 3d gerepareerd terug.... Pluspunten: Ik werd snel geholpen en naar tevredenheid. Er werd goed geluisterd en er werd geprobeerd te helpen op afstand. Toen dat niet werkte, telefoon opgestuurd en binnen 3d gerepareerd terug. Top!

Ilse

Pluspunten: Snelle levering. Goede handleiding met video. Heb scherm iPhone 5 perfect kunnen herstellen en werkt nu zoals nieuw.

anoniem

Pluspunten: Duidelijk over gekomen

Emile

Ilse

Willem

Pluspunten: Je krijgt vrijwel direct antwoord op vragen. Daarbij is de levering binnen enkele dagen gebeurd. Geheel volgens de voorwaarden.
Prima. Verbeterpunten: Na mijn eerste bestelling kan...
Prima. Verbeterpunten: Na mijn eerste bestelling kan ik geen verbeterpunt bedenken.
Mijn tip is: ga zo door!

Willem

Prima. Verbeterpunten: Na mijn eerste bestelling kan...
Mijn tip is: ga zo door!

rob

Pluspunten: Prima snelle levering. Goed verpakt. Goede kwaliteit scherm iphone5

rob

Pluspunten: Prima snelle levering. Goed verpakt. Goede kwaliteit scherm iphone5

anoniem

Pluspunten: super snel en goed matr