Partly

Matthijs

Pluspunten: Kleine bestelling vanuit de webshop prima en snel geleverd. Verder nog geen werk of opdrachten mee uitgevoerd, kan dus verder weinig melden of een mening over hebben.

Jan

Pluspunten: makkelijk te vinden op internet, goede instructie video Verbeterpunten: Verpakking kan wat steviger. Hoeken van doos waren iets beschadigd. Scherm gelukkig niet.

William

Pluspunten: Alles netjes en snel de volgende dag in huis.

Matthijs

Jan

Gerrit

Pluspunten: Een bedrijf dat weet wat service en snelheid betekend !
Slechts één woord kan maar van toepassing zijn n.l. KLASSE !!!!! Verbeterpunten: Ik zou er geen weten.

Gerrit

Pluspunten: Een bedrijf dat weet wat service en snelheid betekend !

Optimach

Pluspunten: Vriendelijk vlot klantvriendelijk

Optimach

Pluspunten: Vriendelijk vlot klantvriendelijk

Maarten

Pluspunten: Alles verliep vlot en snel. Verbeterpunten: Als het voor jullie hetzelfde is, zou ik graag de juiste schroevendraaier krijgen in het vervolg. De batterij was in orde maar er ontbrak een... Pluspunten: Alles verliep vlot en snel. Verbeterpunten: Als het voor jullie hetzelfde is, zou ik graag de juiste schroevendraaier krijgen in het vervolg. De batterij was in orde maar er ontbrak een schroevendraaier om de vijzen binnenin los te draaien.