Pluspunten: Vertrouwbaar qua opsturen. Verbeterpunten: De screen protector blijft niet op t scherm zitten, gaat er heel erg snel van af. Ik zou graag een nieuwe willen want ik heb de mijne...Pluspunten: Vertrouwbaar qua opsturen. Verbeterpunten: De screen protector blijft niet op t scherm zitten, gaat er heel erg snel van af. Ik zou graag een nieuwe willen want ik heb de mijne weggegooid omdat die niet bleef zitten
thijs
Verbeterpunten: helpen onderdelen compleet maken, we waren de stickers vergeten te bestellen
Emirhan
Pluspunten: Denken erg mee over een oplossing!
Claudia
thijs
Joey
Pluspunten: Goede seevice
Joey
Pluspunten: Goede seevice
Van
Pluspunten: Goede kwaliteit en snelle levering Verbeterpunten: Niks
Bas
Pluspunten: Heel duidelijke video / installatie handleiding Verbeterpunten: Minder automatische spam mail. Ontving op 1 middag 10 dezelfde automatische e-mails.