Pluspunten: eigenlijk helemaal top Verbeterpunten: geen
McKey
Pluspunten: Ik bracht mijn I-Phone zelf langs na het maken van een afspraak. Ik zag gelijk dat de vakkennis perfect was en het bedrijf ziet er uiterst correct uit. Je gaat tevreden weer de deur uit....Pluspunten: Ik bracht mijn I-Phone zelf langs na het maken van een afspraak. Ik zag gelijk dat de vakkennis perfect was en het bedrijf ziet er uiterst correct uit. Je gaat tevreden weer de deur uit. Verbeterpunten: Nvt
Robert
Pluspunten: Overzichtelijke website, en snelle levering. Een dag na bestelling de goederen goed verpakt in de brievenbus. Prima. Verbeterpunten: Duidelijk instructiefilmpje over het verwisselen van...Pluspunten: Overzichtelijke website, en snelle levering. Een dag na bestelling de goederen goed verpakt in de brievenbus. Prima. Verbeterpunten: Duidelijk instructiefilmpje over het verwisselen van de batterij bij een I-phone 5 bij Parts-Repair. Echter bij andere You-Tube filmpjes bleek dat het compleet losmaken van de voorkant van de IPhone -5 niet nodig is, zoals bij Parts-Repair wel werd gedaan. Scheelt weer een aantal minieme schroefjes, en extra ( stress) handelingen, die ik nu kon voorkomen.
L.J
Pluspunten: Duidelijke website, goede instructie video's, snel order afhandeling en levering Verbeterpunten: Kwaliteit proberen vast te houden
Andre
Pluspunten: eigenlijk helemaal top Verbeterpunten: geen
McKey
Robert
Ruud
Pluspunten: Prima kwaliteit.
Wim
Pluspunten: snelle levering , goede informatie via de website
Pieter
Pluspunten: Snelle levering van product. Goed en vriendelijk geholpen via telefoon. N.a.v. Telefoongesprek juiste artikelen besteld. Tevens goed filmpje op utube zodat vervangen van het scherm goed...Pluspunten: Snelle levering van product. Goed en vriendelijk geholpen via telefoon. N.a.v. Telefoongesprek juiste artikelen besteld. Tevens goed filmpje op utube zodat vervangen van het scherm goed te doen is. Verbeterpunten: Scherp mesje is wel essentiël bij het vervangen van het scherm, maar zit niet standaard bij gereedschapssetje.