Partly

Gilbert

Pluspunten: De filmpjes zijn een echte hulp bij de installatie. Ze zijn zeer duidelijk en ze zorgen er voor dat de operatie geslaagd is.
Verder had ik een verkeerde bestelling geplaatst, deze...
Verder had ik een verkeerde bestelling geplaatst, deze werd zonder problemen onmiddellijk aangepast en juist verzonden.

Ronald

Pluspunten: Snelle levering. Volgende dag in huis.
Prettig contact na constatering van levering verkeerde batterij voor de iPhone 4. maar wel de volgende dag de juste batterij al in huis! Pluspunten: Snelle levering. Volgende dag in huis.

Wat mij betreft een aanrader dus! Verbeterpunten: Indien voor de iPhone 4 twee type batterijen bestaan dit even aangeven bij de bestelling.

Ronald

Pluspunten: Snelle levering. Volgende dag in huis.

Pluspunten: Goede service snelle levering

Vieane

Pluspunten: snel geleverd, hoog kwaliteit product (beeldscherm iPhone 6)

Pieter

Pluspunten: snelle service en een vlotte levering. Verbeterpunten: in het filmpje geeft men aan dat het uitnemen van de batterij met het plastic tooltje gedaan kan worden. Bij mij brak deze bijna en... Pluspunten: snelle service en een vlotte levering. Verbeterpunten: in het filmpje geeft men aan dat het uitnemen van de batterij met het plastic tooltje gedaan kan worden. Bij mij brak deze bijna en heb het dus gedaan met de metalen versie. Sneller en sterker.
Verder is het ook handig om te weten dat het verwijderen van het schermpje weliswaar een handigheid is, maar dat het ook wel eens twintig minuten kan duren voordat het schermpje meegeeft. De trekkracht van het zuignapje is niet naar behoren. Ik heb er een van de lampenwinkel gebruikt. Deze is wat sterker. verder een goede en betaalbare oplossing!

Pluspunten: Goede service snelle levering

Vieane

Pluspunten: snel geleverd, hoog kwaliteit product (beeldscherm iPhone 6)

Pieter

anoniem

Pluspunten: Prima instructiefilmpje op Youtube, met extra aandacht voor moeilijke stapjes van de reparatie. Verbeterpunten: Geen toolssetje meegeleverd, maar die had ik gelukkig zelf nog op voorraad.