Partly

Berry

Ik kwam onverwachts binnen met een probleem, mijn home knop deed het niet meer. Ik werd vrij direct geholpen. dit zijn mannen die weten wat vak werk inhoudt. Ik ben tevreden en ze hebben er een... Ik kwam onverwachts binnen met een probleem, mijn home knop deed het niet meer. Ik werd vrij direct geholpen. dit zijn mannen die weten wat vak werk inhoudt. Ik ben tevreden en ze hebben er een vaste klant bij. Groetjes, Berry & Richard !

Fantastisch

Werner

Meerdere malen met hun gewerkt en altijd top. Snel geleverd mooi verpakt. Echt een aanrader.

Top

Sander

Prettig contact en super service! altijd snel geleverd en bereid mee te denken! Nu ik er voor het eerst niet uitkwam kon ik meteen langsrijden en ben ik top geholpen! Goed werk en ga zo door!!

Beschrijf uw ervaring in een regel

Prettig contact en super service! altijd snel geleverd en bereid mee te denken!

Dick

Goed contact via mail zeer duidelijk over tijdstip verzenden en aankomst

Netjes op tijd en prima spullen

Dick

Goed contact via mail zeer duidelijk over tijdstip verzenden en aankomst

Netjes op tijd en prima spullen

Herman

Goed bedrijf ik ken het al jaren. Diverse malen wat aangeschaft. Alles is goed verzorgd.

Een bedrijf met inzicht.

Herman

Een bedrijf met inzicht.

John

Goede service en klantgericht

zeer goede service

Ronald

Zeer positieve ervaring. Afterpay en gratis verzending bij € 29,50 zijn pluspunten.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Zeer vlotte behandeling en toezending. After pay en gratis verzending zijn pluspunten.

John

Goede service en klantgericht