Partly

Dick

Ik bestel vaker naar tevredenheid bij Menko omdat ik uit ervaring weet dat ik dan goede onderdelen geleverd krijg. Dit keer kreeg ik het scherm van een iphone 7 er zelf niet goed in. Menko himself... Ik bestel vaker naar tevredenheid bij Menko omdat ik uit ervaring weet dat ik dan goede onderdelen geleverd krijg. Dit keer kreeg ik het scherm van een iphone 7 er zelf niet goed in. Menko himself heeft dit vervolgens voor me gedaan, ik kon er op wachten. Helemaal top.

Top service / nazorg

Henny

Ik heb een batterij voor de IPhone besteld. Nadat ik de op zich duidelijke video bekeken had ging ik aan de slag om die te vervangen. De telefoon goed warm gemaakt zoals aangegeven geprobeerd het... Ik heb een batterij voor de IPhone besteld. Nadat ik de op zich duidelijke video bekeken had ging ik aan de slag om die te vervangen. De telefoon goed warm gemaakt zoals aangegeven geprobeerd het scherm los te peuteren. Die zat toch nog erg vast. Daardoor moest ik meer kracht zetten dan uit de video blijkt. Zonder dat ik het gevoel had dat ik veel kracht zette knapte het scherm. Ik heb Menko gebeld en gevraagd of hij die op voorraad had. En aangegeven dat hij in zijn video toch best wel een waarschuwing hiervoor mag geven. Dezelfde dag bestelde ik dat 67 euro kostende scherm en de volgende dag werd hij afgeleverd. Ik kon geen korting krijgen omdat de marge al zo laag was. Hoewel ik een voor gemonteerd scherm had besteld moest ik de vingerafdrukscanner toch nog overzetten van het kapotte scherm.

De oude accu was er bijna niet los te krijgen. De plakstrips braken al snel ondanks mijn voorzichtige aanpak en toen moest ik hem er uit wrikken met gereedschap. Ook de nieuwe er weer inplakken is geen simpel klusje. De bijgeleverde plakstrips zijn erg slap en vervormen bij het lostrekken van de folie. Omdat er maar een sets strips bij zit kun je dit niet uitproberen. De nieuwe batterij zit er dan wel in maar niet met de hele strip eronder.

Kortom: ik ben echt niet onhandig maar op de video ziet het er een stuk makkelijker uit dan het mij is vergaan.

Ik zal het zelf vervangen van die batterij zonder ervaring dan ook niet aanbevelen. De telefoon doet het desondanks weer prima.

Snel geleverd maar toch:

Henny

Snel geleverd maar toch:

Rilana

Uitstekende producten en snelle levering.

Uitstekende producten en snelle levering

Rilana

Uitstekende producten en snelle levering.

Uitstekende producten en snelle levering

Ramon

Prettig contact en behulpzaam. Mooi en goed scherm voor een ipad 4.

Geweldig

Ramon

Prettig contact en behulpzaam. Mooi en goed scherm voor een ipad 4.

Geweldig

Ben

Een persoonlijke benadering gecombineerd met vakmanschap

Supervriendelijk, snel, vakkundig

Nellie

IPhone scherm en batterij vervangen met behulp van de instructie video. Was goed te doen.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Prima onderdelen, snelle levering.

Ben

Een persoonlijke benadering gecombineerd met vakmanschap