Verbeterpunten: Op de geleverde iPhone 5 batterij (op 07mei19) staat dat hij is getest, alleen niet wanneer! Bij inname misschien? Productiedatum van de batterij is 'jan18'. Na montage...Verbeterpunten: Op de geleverde iPhone 5 batterij (op 07mei19) staat dat hij is getest, alleen niet wanneer! Bij inname misschien? Productiedatum van de batterij is 'jan18'. Na montage 08mei19 bleek de batterij kets leeg maar dan ook echt helemaal leeg! Dus wanneer getest?
Irving
Pluspunten: Nadat ik een nieuwe batterij had besteld en de reparatie set was deze binnen 24 uur bij mij thuis en inderdaad binnen tien minuten heb ik de batterij vervangen zoals in het filmpje werd...Pluspunten: Nadat ik een nieuwe batterij had besteld en de reparatie set was deze binnen 24 uur bij mij thuis en inderdaad binnen tien minuten heb ik de batterij vervangen zoals in het filmpje werd getoond ik heb het filmpje wel twee keer bekeken maar dat kwam mijn werkje alleen maar ten goede . Nadat de batterij was vervangen heb ik hem gelijk op de ladder gezet en kon nauwelijks wachten dat er een beetje op de phone was geladen echter na een kwartier was hij 5% gevuld en ik zette de iPhone aan en ja hoor hij ging net als in het filmpje eerst natuurlijk het appeltje en even later kwam het complete scherm weer op de phone na enkele uren hem geladen e hebben was hij vol en konden we hem weer als nieuw gebruiken s'avonds hebben we hem toch een hele nacht laten laden en de volgende dag was hij na twee uur nog steeds 95% gevuld dus dat is perfect nu kan ik alleen maar zeggen chapeau voor dit bedrijf mvg I.Zeguers Verbeterpunten: even aangeven dat de batterij bij vervangen het niet direct doet maar een kwartiertje nodig heeft om een beetje te kaden dat brengt je minder schrik op want hij startte niet direct wel na enige tijd laden .ga zo verder prima !!!
Irving
Henk
Pluspunten: Verstuurd snel, goede producten en uitstekende service
Henk
Pluspunten: Verstuurd snel, goede producten en uitstekende service
Leen
Pluspunten: Goede hulp aan de telefoon. De bestelling was snel geleverd! De videos zijn ontzettend handig!
Leen
Tjalling
Pluspunten: Heldere website, duidelijke uitleg en levering, scherpe prijsstelling. Goede ervaringen mee, ook bij eerdere bestellingen. Snelle levering. Zeer heldere (video)uitleg van de reparaties,...Pluspunten: Heldere website, duidelijke uitleg en levering, scherpe prijsstelling. Goede ervaringen mee, ook bij eerdere bestellingen. Snelle levering. Zeer heldere (video)uitleg van de reparaties, en de uitdagingen die je tegen kan komen. Verbeterpunten: Op de website staat dat reactie per mail vaak sneller is dan telefonisch, dat was bij deze bestelling niet het geval. Vermoedelijk incidenteel.
Tjalling