Pluspunten: Goede YouTube instructies. Duidelijk bestellen. Verbeterpunten: De meegeleverde schroevendraaierset was niet goed magnetisch, was wel handig geweest. Verder alles naar wens!
Cees
Pluspunten: Goeie uitleg op YouTube ! Verbeterpunten: Geen
Tom
Cees
Pluspunten: Goeie uitleg op YouTube ! Verbeterpunten: Geen
anoniem
Pluspunten: Snel en correct geleverd. Geen overbodige verpakkingsmaterialen. Ik heb de reparatie zelf kunnen uitvoeren volgens instructie video. Kwaliteit van de nieuwe accu moet zich nog bewijzen....Pluspunten: Snel en correct geleverd. Geen overbodige verpakkingsmaterialen. Ik heb de reparatie zelf kunnen uitvoeren volgens instructie video. Kwaliteit van de nieuwe accu moet zich nog bewijzen. Verbeterpunten: Misschien op de pakbon een QR code naar de bijbehorende instructievideos printen?
anoniem
Wilfred
Pluspunten: Alleen maar positief over dit bedrijf. Koop al jaren bij dit bedrijf mijn iPhone onderdelen. Verbeterpunten: Nvt
Wilfred
Rinus
Pluspunten: Snelle levering en goede ondersteuning door video's. Verbeterpunten: Kwaliteit va meegeleverde "gereedschap" is zeer bedenkelijk. De "wippertjes" van plastic waren beiden na één keer...Pluspunten: Snelle levering en goede ondersteuning door video's. Verbeterpunten: Kwaliteit va meegeleverde "gereedschap" is zeer bedenkelijk. De "wippertjes" van plastic waren beiden na één keer gebruiken afgebroken. Rest is wat je er van verwachten mag.