Pluspunten: De instructiefilmpjes zijn superhandig. Het is altijd een feestje als na afloop niet alleen de iPhone van Menko weer werk maar ook die van mezelf Verbeterpunten: Zelf vind ik het...Pluspunten: De instructiefilmpjes zijn superhandig. Het is altijd een feestje als na afloop niet alleen de iPhone van Menko weer werk maar ook die van mezelf Verbeterpunten: Zelf vind ik het handiger als er een pakket aangeboden zou worden. Batterij + alle stickers bijvoorbeeld.
anoniem
Pluspunten: Je krijgt zelfs gratis uitleg over wat je evevtueel zelf verkeerd doet
Yacine
Verbeterpunten: Op ieder onderdeel aangeven voor welk model het is. De medewerker zei dat ik dat alleen kon checken door de iPhone open te maken en te zien of het paste. En inderdaad, ik had een...Verbeterpunten: Op ieder onderdeel aangeven voor welk model het is. De medewerker zei dat ik dat alleen kon checken door de iPhone open te maken en te zien of het paste. En inderdaad, ik had een verkeerd onderdeel toegestuurd gekregen. Simpel te voorkomen door op de verpakking aan te geven voor welk model het onderdeel is. Daarnaast moet ik weer langer dan nodig wachten op het onderdeel. Waarschijnlijk worden de pakketten te laat op de middag aan post nl meegegeven.
anoniem
Yacine
Guido
Pluspunten: Snelle verzending met weinig verzendkosten. Alles onderdelen zijn super snel te vinden op de site. Hele duidelijke video instructies op de web site voor alle...Pluspunten: Snelle verzending met weinig verzendkosten. Alles onderdelen zijn super snel te vinden op de site. Hele duidelijke video instructies op de web site voor alle vervangingsacties. Al met al geeft alles een hele nette en betrouwbare indruk.
Guido
Henk
Pluspunten: snelle en vlotte levering. onderdelen super verpakt. Verbeterpunten: Geen
Henk
Filips
Pluspunten: Vergissing in levering correct en snel opgelost ! Zeer goede service. Komt nog weinig voor. Verbeterpunten: Moeilijke en lastige webshop om er in te navigeren. Zit niet logisch in...Pluspunten: Vergissing in levering correct en snel opgelost ! Zeer goede service. Komt nog weinig voor. Verbeterpunten: Moeilijke en lastige webshop om er in te navigeren. Zit niet logisch in elkaar. Is er een oplossing om die programmatuur aan te passen, jawel, inviteer 3 mensen die nog nooit iets online gekocht hebben en volg waar ze blijven haperen, help hen even op weg tot aan het volgend opstakel, enz . . . enz . . . en zo heeft u de beste informatie om uw webshop super klantvriendelijk te maken. Met vriendelijke groet, Filips Huyghe