Partly

Ben

Pluspunten: snelle levering en uitstekende instructievideo's

Klokker

Pluspunten: Uitstekende uitleg via youtube filmpje. (vernieuwen batterij Iphone 5) Snelle levering van batterij en gereedschapssetje.

Klokker

Martine

Pluspunten: Er zat iets niet bij en dit is direct in dubbel aantal nageleverd!

Martine

Pluspunten: Er zat iets niet bij en dit is direct in dubbel aantal nageleverd!

Menno

Pluspunten: Al een paar keer eerder iPhone onderdelen besteld.
Alles volgens afspraak, Netjes verpakt, ben tot nu toe heel tevreden over de kwaliteit van de door mij vervangen onderdelen. ( scherm, batterijen, homeknop.) Verbeterpunten: Geen verbeterpunten.
Tip: ga zo door, blijf presteren op dit (hoge) nivo!

Menno

Pluspunten: Al een paar keer eerder iPhone onderdelen besteld.
Tip: ga zo door, blijf presteren op dit (hoge) nivo!

Roberto

Pluspunten: Duidelijke uitleg (YouTube)en goede service

Roberto

Pluspunten: Duidelijke uitleg (YouTube)en goede service

Prive

Pluspunten: 100% kan niet beter Verbeterpunten: geen verbeteringen kunnen het bedrijf ten goede komen het is al op zijn top