Partly

anoniem

Pluspunten: goed product is het belangrij voor een goed afhandeling. Verbeterpunten: ik zie geen verbeter mogelijk heden. u doet het goed

Hendrik

Pluspunten: Bevat een goed overzicht van de opdracht met oog voor essentiële details

Hendrik

Gert-Jan

Pluspunten: Ik heb al vaak bij Menko besteld en elke keer is de service, snelheid en kwaliteit fantastisch. Menko Ubbens is een voorbeeld voor iedereen met een webshop.

Gert-Jan

Voszorg

Pluspunten: Betrouwbaar en behulpzaam Verbeterpunten: Als je een batterij van een iPhone 6S besteld heb je ook een batterij sticker en scherm sticker nodig. Zou heel mooi zijn als dat erbij genoemd... Pluspunten: Betrouwbaar en behulpzaam Verbeterpunten: Als je een batterij van een iPhone 6S besteld heb je ook een batterij sticker en scherm sticker nodig. Zou heel mooi zijn als dat erbij genoemd wordt

Voszorg

mcd

Pluspunten: Instructiefilmpjes zijn erg handig

mcd

Pluspunten: Instructiefilmpjes zijn erg handig

Vermeer

Pluspunten: Goede uitleg video Verbeterpunten: Track en tracé toevoegen geeft nog meer zekerheid.