Verbeterpunten: Ik heb nog niets ontvangen antwoorden niet op mails
Laura
Pluspunten: Wij bestellen altijd onze Iphone onderdelen bij parts-repair. Altijd goede ervaring mee gehad! Beveel dit ook aan bij andere.
Laura
anoniem
Pluspunten: Snelle levering en goede service
anoniem
Pluspunten: Snelle levering en goede service
piet
Pluspunten: heel handig de video waarin getoond word hoe de batterij gemonteerd moet worden
piet
Koen
Pluspunten: Dit is een geweldig bedrijf, alles klopt, alles geheel in orde. Verbeterpunten: geen
Pieter
Pluspunten: Super duidelijke filmpjes op YouTube, heeft me enorm geholpen. Daarnaast ben ik zeer tevreden over de fijne commincatie en service. Top bedrijf, zeker een aanrader. Verbeterpunten:...Pluspunten: Super duidelijke filmpjes op YouTube, heeft me enorm geholpen. Daarnaast ben ik zeer tevreden over de fijne commincatie en service. Top bedrijf, zeker een aanrader. Verbeterpunten: Eerlijk gezegd geen verbeterpunten
Koen