Pluspunten: Super duidelijke filmpjes op YouTube, heeft me enorm geholpen. Daarnaast ben ik zeer tevreden over de fijne commincatie en service. Top bedrijf, zeker een aanrader. Verbeterpunten:...Pluspunten: Super duidelijke filmpjes op YouTube, heeft me enorm geholpen. Daarnaast ben ik zeer tevreden over de fijne commincatie en service. Top bedrijf, zeker een aanrader. Verbeterpunten: Eerlijk gezegd geen verbeterpunten
Ronald
Pluspunten: Alles is perfect
Ronald
Pluspunten: Alles is perfect
Don
Pluspunten: Snelle levering, goede informatie Verbeterpunten: Stickers voor iPad 2 waren anders als in de instructie video, was even puzzelen hoe ze nou moesten. En plastic gereedschap om scherm op...Pluspunten: Snelle levering, goede informatie Verbeterpunten: Stickers voor iPad 2 waren anders als in de instructie video, was even puzzelen hoe ze nou moesten. En plastic gereedschap om scherm op te lichten zijn voor mij niet goed genoeg, beter zou een metalen spateltje zijn. Het is uiteindelijk wel gelukt, maar daarvoor eigen gereedschap gebruikt.
Don
Chris
Pluspunten: Alles verloopt zeer snel en correct.
Chris
Pluspunten: Alles verloopt zeer snel en correct.
Robert
Pluspunten: Geleverde iPhone 6 batterij is uitstekende kwaliteit en van tevoren getest. De website bevat video's die duidelijk uitleggen hoe de batterij te monteren. Snelle levering, goed verpakt en...Pluspunten: Geleverde iPhone 6 batterij is uitstekende kwaliteit en van tevoren getest. De website bevat video's die duidelijk uitleggen hoe de batterij te monteren. Snelle levering, goed verpakt en batterij is exact hetzelfde als de originele, vervangen batterij.
Robert
anoniem
Pluspunten: 2de herstelling en super goed gelukt. Met de video ter ondersteuning kan er niets verkeerd gaan. Verbeterpunten: Voor mij onbekend