Pluspunten: Goede uitleg van reparaties online via YouTube. Super!! Verbeterpunten: Heb geen punten.
Carlo
Pluspunten: Perfecte omschrijving van het product, prachtige video met montagehandleiding, uiterst snelle levering, super goed verpakt - alles SUPER , met als resultaat een zo goed als nieuwe...Pluspunten: Perfecte omschrijving van het product, prachtige video met montagehandleiding, uiterst snelle levering, super goed verpakt - alles SUPER , met als resultaat een zo goed als nieuwe IPhone 5 !
Andre
Pluspunten: Een nieuw display gekocht voor een iPhone 6. Er zaten grijze plekken op het display due zichtbaar waren net een witte achtergrond. Na contact te hebben opgenomen. Is display door Menko...Pluspunten: Een nieuw display gekocht voor een iPhone 6. Er zaten grijze plekken op het display due zichtbaar waren net een witte achtergrond. Na contact te hebben opgenomen. Is display door Menko vervangen. Verbeterpunten: -
Roy
Carlo
Jan
Pluspunten: Snelle levering en heldere instructies. Betrouwbare uitstraling. Verbeterpunten: Jammergenoeg gaf de batterij me een hoop narigheid omdat hij het niet goed bleek te doen. Ik ben er uren...Pluspunten: Snelle levering en heldere instructies. Betrouwbare uitstraling. Verbeterpunten: Jammergenoeg gaf de batterij me een hoop narigheid omdat hij het niet goed bleek te doen. Ik ben er uren zoet mee geweest. Maar gelukkig werd me meteen een nieuwe batterij toegezonden. Ik hoop dat die het wel gewoon goed doet. Ik weet niet hoe vaak je een nieuwe batterij kunt plaatsen.
Jan
Pluspunten: het verliep een beetje stroef maar na een telefoongesprek bleek dat hij het druk had met repareren van iphones en daarna is alles heel netjes geregeld dus ik zeg een dikke 9 want een 10...Pluspunten: het verliep een beetje stroef maar na een telefoongesprek bleek dat hij het druk had met repareren van iphones en daarna is alles heel netjes geregeld dus ik zeg een dikke 9 want een 10 is voor de meester