Partly

WT

Snel, kwaliteit en betrouwbaar

Perfect

Dick Post

Telefoon dag later geleverd dan volgens de website zou moeten, gebeld en toen meteen geregeld en de volgende dag alsnog geleverd

Prima telefoon geleverd

Christian Berlee

Een bestelling van ongeveer 25 euro besteld zonder track en tracé. Deze is nooit bezorgd maar na mailen en op verzoek een keer bellen snel de volgende dag als nog in de brievenbus.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Niet bezorgd maar netjes en snel opgelost ,de volgende dag alsnog bezorgd.

Joke Immerzeel-Antes

Snelle afhandeling

Willem Baldé

Mooi verpakt product

Ruime keuze, prima levering

Gerrit Van herpe

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Goede service en goede prijs kwaliteit.

Antonio

Kwaliteit ondermaats

Scherm reeds kapot

Judith

Al vijf jaar(!) een refurbished iPhone SE van Partly in gebruik, dus ik was al een zeer tevreden klant. Nu ik toch wat problemen kreeg met mijn telefoon, heeft Partly weer prettig meegedacht over de... Al vijf jaar(!) een refurbished iPhone SE van Partly in gebruik, dus ik was al een zeer tevreden klant. Nu ik toch wat problemen kreeg met mijn telefoon, heeft Partly weer prettig meegedacht over de mogelijke oorzaak. Uiteindelijk een nieuwe batterij besteld, zoals beloofd al de volgende dag in huis, heel prettig. Mijn telefoon doet het weer prima. Ik ben dus erg blij met de service van Partly en de kwaliteit van de producten die ik bij ze besteld heb.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Uitstekende service en kwaliteit, aanrader

wiljon van der galien

Goeie telefoon in goede staat goedkoop goeie batterij capaciteit en een fijne service kreeg er gratis hoesje temperated glass en oplader met blokje erbij

Fijne service aanrader

Yvette Woudstra

Fijne afhandeling, iPad was er heel snel. Wij blij!

Beschrijf uw ervaring in een regel

Goede refurbished iPad ontvangen. Inderdaad als nieuw.