Pluspunten: Prettig instructie filmpje Verbeterpunten: Reparatie set breekt uitsteeksel af.
Jod
Pluspunten: Duidelijk en snel contact per mail, goed video uitleg
Jod
Pluspunten: Duidelijk en snel contact per mail, goed video uitleg
R.J
Pluspunten: Echt top. Al meerdere keren wat besteld en keurig geleverd. Goede service! Verbeterpunten: Geen op of aanmerkingen.
R.J
Patrick
Pluspunten: Snelle levering van mijn iPhone 4s batterij. Ondanks dat ik geen ervaring heb, was het vervangen van de batterij in zo'n 20 minuten gedaan. Duidelijke website en instructies.
Patrick
Herman
Pluspunten: Alles klopt en verloopt zoals op de site staat. Verbeterpunten: Geen
Herman
Roos
Pluspunten: binnen een dag in huis, zeer duidelijke instructie video. Kind kan de was doen (en zn iphone repareren)