Ronald Bosman

Prima en logisch-overzichtelijke website, je vind snel wat je zoekt.

Beschrijvingen komen perfect overeen met de producten.
Snelle levering.

Heeft u nog een tip voor deze webwinkel?

Geen, mocht ik nog een keer chopstiks willen bestellen dat bestel ik ze zeker hier.

DJ

Zeer fijn bedrijf. De productpagina is overzichtelijk. Het is vooral fijn dat er duidelijk staat of de stokjes vaatwasbestendig zijn, ja of nee.
Ook de communicatie is heel goed. Zo had ik 1...
Ook de communicatie is heel goed. Zo had ik 1 paar eetstokjes besteld + een cadeaubox (waar ik extra voor heb betaald). Vervolgens kreeg ik een mailtje waarin stond dat het misschien verstandiger was om de cadeaubox weg te laten aangezien hier 2 paar eetstokjes + 2 paar rests voor eetstokjes in pastten. Dit laat ook zien dat ze niet puur voor het geld gaan (die cadeaubox is namelijk gewoon heel makkelijk extra geld verdienen voor hun) maar echt gaan voor de beste samenstelling (aangezien de eetstokjes al in een mooi foedraal zouden komen). Na deze woordenwisseling is er direct een verzoek gedaan tot het terugsturen van het geld voor de cadeaubox en zijn de eetstokjes meegegeven aan de postbode. Het geld was netjes de volgende dag teruggestort.
De bestelling kwam netjes de volgende dag door de brievenbus. De eetstokjes waren netjes verpakt in een goede envelop met bubbeltjesplastic. De eetstokjes kwamen in een mooi foedraal welke er netjes uitzag. Ook de eetstokjes zagen er goed uit. Ik denk dat ik de jarige zeer bij kan maken met deze mooie set eetstokjes.
Ik heb dus een goede ervaring met dit bedrijf en vooral de communicatie en service van chopstore.nl/Parts United Home Products is zeer goed.

-Overzichtelijke productpagina's.
-Goede communicatie.
-Goede en nette verzending.
-Geen pogingen tot het aansmeren/verkopen van extra "onnodige" spullen.
-Snelle bezorging...
-Overzichtelijke productpagina's.
-Goede communicatie.
-Goede en nette verzending.
-Geen pogingen tot het aansmeren/verkopen van extra "onnodige" spullen.
-Snelle bezorging (woensdag besteld. Donderdag mail gehad over advies van hun. Donderdag door hun verzonden. Vrijdag ontvangen.).
-Terugzenden van (een deel) van het aankoopbedrag gaat snel. (Donderdag door hun verzoek gedaan tot terugstorten deel van aankoopbedrag. Vrijdag dit bedrag ontvangen.)

Heeft u nog een tip voor deze webwinkel?

Wat eerder bij het betalingsproces aangeven wat de handelingskosten zijn/aangeven bij de verzendpagina hoe hoog de handelingskosten zijn. (Ze rekenen geen verzendingskosten, alleen handelingskosten... Wat eerder bij het betalingsproces aangeven wat de handelingskosten zijn/aangeven bij de verzendpagina hoe hoog de handelingskosten zijn. (Ze rekenen geen verzendingskosten, alleen handelingskosten van €1,99 bij bestellingen onder de €20,00. Dit zijn in mijn ogen gewoon de verzendkosten, ze noemen het alleen iets anders, maar verder een prima prijs voor het verzenden. )

Eetstokjes en houdertjes gekocht

zeer snelle bezorging en precies zoals de beschrijving en het plaatje. Netjes en mooi verpakt :)

x

M. van der Klooster

Toppers, snelle levering, goed verpakt mooi product! Kortom: zeer tevreden tot nu toe.

Snelle levering.

Snel gekocht en snel geleverd. Uitstekend!

Mooie site.

Heeft u nog een tip voor deze webwinkel?

Wat meer informatie in de specificaties.

Annemarie Tromp

Een zeer goede ervaring met dit bedrijf!!

Het product dat we bestelde was keurig verpakt en werd snel geleverd!

Ik kende het bedrijf niet. Vond dit bedrijf op internet.

Product was snel te vinden en makkelijk te bestellen. Besteld en de volgende dag lag product in de bus. Chapeau!!

Goed en correct.

snelle levering

1 bestelling geplaatst

helemaal in orde

Heel goed!Ben heel tevreden met de service en het product.

Ik kreeg een super service vanaf het begin, snelle levering toen ik het product had besteld. Ze ging de extra mile om te zorgen dat ik als klant tevreden was. Nogmaals bedankt voor alles!

Heeft u nog een tip voor deze webwinkel?

De website up to date te houden, ik wou mijn chopsticks laten graveren en alleen omdat ik belde wiste ik dat ze dat konden doen, stond nergens op de website (ik weet dat het ook nog steeds heel... De website up to date te houden, ik wou mijn chopsticks laten graveren en alleen omdat ik belde wiste ik dat ze dat konden doen, stond nergens op de website (ik weet dat het ook nog steeds heel nieuw is) maar is het enige wat ik zou veranderen voor de rest was alles gewoon perfect!