Heel tevreden over de producten en de levering.

De instagrampagina trok mijn aandacht door al de leuke kleurtjes en de levering stelde niet teleur. Heb mijn moeder erg blij kunnen maken met de mooie en lekker geurende zeepjes.

Ja direkt gevonden.

Snel in actie schieten

Heeft u nog een tip voor deze webwinkel?

Betere samenwerking met PostNL nodig. De boden van PostNL zijn niet correct : bij gebrek aan tijd juist even briefje posten en doorrijden. Niet leuk als je de man vanuit je raam ziet passeren!

Reactie Parts United Home Products:

Geachte heer,
Geachte heer,
Ik snap dat het ontzettend frustrerend is om speciaal thuis te blijven voor een pakketje en vervolgens de bode langs te zien rijden. Wij hebben nadat u het aangegeven heeft ook direct een klacht ingediend bij PostNL en zij gaan de betreffende bezorger achterhalen en hem op het matje roepen.
Wij doen er alles aan om het pakket zo snel en goed mogelijk bij onze klant te krijgen, maar helaas hebben we hier met een lakse bezorger te maken. Zoals hierboven aangegeven handelen we dan ook direct om die bezorger aan te laten spreken en ter verantwoording te roepen. Helaas komt het voor dat een bezorger een slechte dag heeft en dat zoiets gebeurt, daar hebben we weinig invloed op.
Uiteraard hoop ik dat u in de toekomst geen dergelijke ervaring meer hoeft mee te maken en dat de bode voortaan netjes aanbelt.

Gerrit Jansen

Duidelijke website direct kunnen vinden wat ik zocht.

Snelle levering en goede prijs

Prima zo het is.

janssens rene

Ja zonder probleem

Daniël K.

Prima. Voldoende aanbod en het is niet nodig om een account aan te maken om te bestellen. Via de mail op de hoogte gehouden van betaling en verzending.

Extreem snelle verzending. Ik plaatste de bestelling na 17.00u, maar had binnen 10 minuten een mail dat de bestelling al was verstuurd. Volgende dag in huis. Helemaal top! Ook handig dat het via een... Extreem snelle verzending. Ik plaatste de bestelling na 17.00u, maar had binnen 10 minuten een mail dat de bestelling al was verstuurd. Volgende dag in huis. Helemaal top! Ook handig dat het via een brievenbuspakketje wordt verstuurd zodat je niet thuis hoeft te blijven.

Daniël K.

Prima! Goede site, via mail op de hoogte gesteld wanneer het product werd verstuurd en het pakje was te volgen via PostNL.

Extreem snelle verzending. Ik bestelde na 17.00u en kreeg binnen 10 minuten een mail dat de bestelling was verzonden. Volgende dag in huis. Helemaal top. Daarnaast werd het als een... Extreem snelle verzending. Ik bestelde na 17.00u en kreeg binnen 10 minuten een mail dat de bestelling was verzonden. Volgende dag in huis. Helemaal top. Daarnaast werd het als een brievenbuspakketje verzonden dus ik hoefde niet thuis te blijven gelukkig.

van spankeren

Ja prima

Ze zijn duidelijk

Heeft u nog een tip voor deze webwinkel?

Ja, ik kon het gelijk vinden

Snelle afhandeling

Geen verbeterpunten

snel besteld en goed ontvangen

Zeer goede service

Opvolging en informatie