Sven

Neen alles goed verlopen

Ja op alle punten

Alles liep als vanzelf

Geen opmerkingen

Alles zeer vlot verlopen, geen minpunten voor mij.

Snelle Levering
Originele handzenders

Snel gevonden, met installeren goede hulp gehad. zeer tevreden

Hebben heel veel, makkelijk bestellen, snelle levering.

Heeft u nog een tip voor deze webwinkel?

Op de verpakking van Ditec stond hoe te programmeren, dit werkte niet, gebeld en goede uitleg gehad.

Vond de zender die ik wilde.... duidelijke handleiding om in te stellen.

Snel geleverd, en geen bezorg kosten.
Wij zijn tevreden

Niet

Siep Van Der Molen

Was erg eenvoudig om de goede weg te bewandelen!

De omschrijving stemde helemaal overeen met het product, ook het afleveradres was eenvoudig te wijzigen!

Prima zo!

Roger Andries

(Bewerkt)

Dank zij hun goeie zorgen heb ik toch mijn handzender ontvangen

snelle reactie op mijn verzoeken en grote bereidwilligheid tot positieve actie

Richard

(Bewerkt)

Goed te vinden snelle site snel leveren
Helaas niet het goede product geleverd
Goed te vinden snelle site snel leveren
Helaas niet het goede product geleverd
Maar na een telefoontje direct teruggebeld en hebben ze dit direct opgelost en netjes excuus en een klein precentje ontvangen met een kaartje met Sorry

Snel

Bestelling juiste product leveren

DJ

Zeer fijn bedrijf. De productpagina is overzichtelijk. Het is vooral fijn dat er duidelijk staat of de stokjes vaatwasbestendig zijn, ja of nee.
Ook de communicatie is heel goed. Zo had ik 1...
Ook de communicatie is heel goed. Zo had ik 1 paar eetstokjes besteld + een cadeaubox (waar ik extra voor heb betaald). Vervolgens kreeg ik een mailtje waarin stond dat het misschien verstandiger was om de cadeaubox weg te laten aangezien hier 2 paar eetstokjes + 2 paar rests voor eetstokjes in pastten. Dit laat ook zien dat ze niet puur voor het geld gaan (die cadeaubox is namelijk gewoon heel makkelijk extra geld verdienen voor hun) maar echt gaan voor de beste samenstelling (aangezien de eetstokjes al in een mooi foedraal zouden komen). Na deze woordenwisseling is er direct een verzoek gedaan tot het terugsturen van het geld voor de cadeaubox en zijn de eetstokjes meegegeven aan de postbode. Het geld was netjes de volgende dag teruggestort.
De bestelling kwam netjes de volgende dag door de brievenbus. De eetstokjes waren netjes verpakt in een goede envelop met bubbeltjesplastic. De eetstokjes kwamen in een mooi foedraal welke er netjes uitzag. Ook de eetstokjes zagen er goed uit. Ik denk dat ik de jarige zeer bij kan maken met deze mooie set eetstokjes.
Ik heb dus een goede ervaring met dit bedrijf en vooral de communicatie en service van chopstore.nl/Parts United Home Products is zeer goed.

-Overzichtelijke productpagina's.
-Goede communicatie.
-Goede en nette verzending.
-Geen pogingen tot het aansmeren/verkopen van extra "onnodige" spullen.
-Snelle bezorging...
-Overzichtelijke productpagina's.
-Goede communicatie.
-Goede en nette verzending.
-Geen pogingen tot het aansmeren/verkopen van extra "onnodige" spullen.
-Snelle bezorging (woensdag besteld. Donderdag mail gehad over advies van hun. Donderdag door hun verzonden. Vrijdag ontvangen.).
-Terugzenden van (een deel) van het aankoopbedrag gaat snel. (Donderdag door hun verzoek gedaan tot terugstorten deel van aankoopbedrag. Vrijdag dit bedrag ontvangen.)

Heeft u nog een tip voor deze webwinkel?

Wat eerder bij het betalingsproces aangeven wat de handelingskosten zijn/aangeven bij de verzendpagina hoe hoog de handelingskosten zijn. (Ze rekenen geen verzendingskosten, alleen handelingskosten... Wat eerder bij het betalingsproces aangeven wat de handelingskosten zijn/aangeven bij de verzendpagina hoe hoog de handelingskosten zijn. (Ze rekenen geen verzendingskosten, alleen handelingskosten van €1,99 bij bestellingen onder de €20,00. Dit zijn in mijn ogen gewoon de verzendkosten, ze noemen het alleen iets anders, maar verder een prima prijs voor het verzenden. )

Haem

Via google gezocht naar FAAC handzenders en jullie gevonden. Online besteld en betaald en een mail ontvangen waarin betaling werd bevestigd en de verzending van de handzender aangekondigd.

Product makkelijk te vinden en een filmpje met uitleg over installatie