Lastig te zeggen. De webshop werkt.
Snelle levering.
Snelle levering.
Duidelije website en de handzenders waren de volgnde dag netjes in huis inc bij alle handbedieningen een duidelijke beschrijving van de functie !
geen = gewoon goed
gelijk kunnen ruilen omdat ik achteraf niet het goede product had bestelt en een medewerker mij een ander adviseerde die het goed doet
ik zou voor mezelf geen verbeterpunt weten
Toegankelijke en duidelijke website, prima prijs voor bestelde produkt
Snelle en duidelijke reactie op vraag via mail.
Duidelijk bestelproces en snelle levering
Producten vergelijken op de website is wat lastiger
snelle afhandeling en levering met goede informatie over het verloop van het proces.
Wordt direkt op de hoogte gehouden van status en levering van het bestelde produkt.
geen verbeterpunten.
Goed tel. support. Origineel niet te leveren, alternatief geboden met link naar dochterbedrijf. Bestelt en snel in huis.
Snelle reactie op product dat niet geheel voldeed. Probleem werd voortreffelijk opgelost. Goede communicatie. Duidelijke en informatieve website.
makkelijk te bestellen. snel geleverd
de besteld artikelen werken niet zoals verwacht. Met name het verschil tussen vaste en rolling codes wordt niet goed uitgelegd en tot op heden heb ik de XS en de XT nog niet werkend gekregen.
Goedemorgen,
Vervelend dat u de zenders nog niet werkend heeft gekregen. Staan uw zenders wel op apache4all.nl? Kunt u ons vertellen welke zenders u heeft, dan zoeken we het even voor u...