Debby Muit

overzichtelijk

duidelijk

nvt

Grada Jager

Goede beschrijving van het artikel

telefonisch makkelijk bereikbaar voor extra info

ga zo door

Marco

SUPER!!

DE SERVICE EN TELEFONISCH CONTACT.

jan pultijn

Vlotte communicatie en correcte levering

duidelijke website

neen

J.A. Koree

Gelukkig gevonden!

Duidelijk, het telefonisch contact verliep ook vriendelijk en goed.

Jeroen

Https://originele-handzender.nl/

Snelle levering, goed product

John

Prima - alleen gooit PostNL roet in het eten.

Eenvoudig om een bestelling te plaatsen, de verzending vindt ook snel plaats - maar vervolgens wordt 'het bezorgmoment helaas niet gehaald' door PostNL, staat het brievenbuspakketje daarna 4 dagen... Eenvoudig om een bestelling te plaatsen, de verzending vindt ook snel plaats - maar vervolgens wordt 'het bezorgmoment helaas niet gehaald' door PostNL, staat het brievenbuspakketje daarna 4 dagen in de PostNL-app op de status 'uw zending is gesorteerd' en wordt de bestelling pas na 5 dagen afgeleverd.

Heeft u nog een tip voor deze webwinkel?

De mogelijkheid geven om te kiezen voor verzending via pakketpost van PostNL - dat loopt goed (dat is in ieder geval mijn ervaring, doorgaans binnen 1 dag), en ik betaal liever een paar euro's extra... De mogelijkheid geven om te kiezen voor verzending via pakketpost van PostNL - dat loopt goed (dat is in ieder geval mijn ervaring, doorgaans binnen 1 dag), en ik betaal liever een paar euro's extra voor verzending in plaats van 5 dagen tegen de status 'uw bestelling is gesorteerd' aan te kijken :-)

Jurro-Techniek

Goed overzicht

voorbeelden

Heeft u nog een tip voor deze webwinkel?

link van zender naar optionele ontvanger

Ricky Goossens

Goede ervaring. Meteen overzicht bestelling.

Website loopt goed. Snel ontvangen.

Ben van Mierlo Handelsstal

Goede service n.l mail voor ervaring, kon ik invullen dat het nog niet bezorgd was ,was handig kreeg bericht dat het afgeleverd was en inderdaad dat klopte toen ik in de brievenbus keek.

goed dat ik meteen factuur kreeg en daar dus dan ook niet meer naar hoef te vragen.

is oke