Levert niet op tijd. Geen communicatie over vertraging en niet bereikbaar.
Merel
Hele slechte winkel, zaterdag besteld & bezorging ingepland op dinsdag, niet gekomen. Gebeld, “telefoonstoring” op een zelf ingesproken bandje. Whatsapp gestuurd, werd er aangegeven dat het naar...Hele slechte winkel, zaterdag besteld & bezorging ingepland op dinsdag, niet gekomen. Gebeld, “telefoonstoring” op een zelf ingesproken bandje. Whatsapp gestuurd, werd er aangegeven dat het naar waarschijnlijkheid begin volgende week verzonden werd. Dat is veel te laat dan ben ik al jarig geweest, had hem niet voor niets op deze week gezet. Appje gestuurd met de vraag of er een mogelijkheid was om het te annuleren, krijg ik 10 minuten later antwoord “wij hebben dit meteen voor je geregeld” in mijn mail, annuleringsbevestiging. Ik heb niet eens aangegeven dat ik het daadwerkelijk wilde annuleren & vroeg om de opties te bespreken. Geen eens de mogelijkheid gekregen om erover na te denken, nee hoor hoppa geannuleerd, Heeel vreemd dit, geld wel terug gekregen (gelukkig) maar echt heel teleurstellend dat je je verjaardag probeert nog een beetje leuk te maken in tijden van corona met versiering thuis, zonder gasten & dat dat zelfs niet normaal kan gaan. Ik zou niemand aanraden om hier te bestellen! Bedankt partywinkel, voor het verpesten van mijn verjaardag!....
Party Winkel
Really really disappointing service. Claim to offer next day delivery but I placed my order, it was confirmed and I received no information that it had been sent. Sent them a WhatsApp message to see...Really really disappointing service. Claim to offer next day delivery but I placed my order, it was confirmed and I received no information that it had been sent. Sent them a WhatsApp message to see if it was still going to be sent and they completely ignored me. Told them if they were going to ignore me, then they should cancel my order and return my money. They cancelled the order within minutes. Let’s see if I get my money back...in any case, awful service and not able to meet their promises.
Steph
Ze leveren niet volgens afspraak en reageren nergens op. Ik hoef geen decoratie die pas na het feestje geleverd worden. Verder geen communicatie omtrent vertragingen. Zeer slecht en...Ze leveren niet volgens afspraak en reageren nergens op. Ik hoef geen decoratie die pas na het feestje geleverd worden. Verder geen communicatie omtrent vertragingen. Zeer slecht en klantonvriendelijk.
Marita Loomans
Gwenda Van den bosch
Top!
Marijke Boeken
Mooie muts, mooie kwaliteit
Jon
Ik heb op 21 december een bestelling gedaan. Wel betaald en mail gekregen, maar sindsdien geen verzendbevestiging en geen reactie op mijn mails. Als ik bel geven ze een telefoonstoring aan. Ben bang...Ik heb op 21 december een bestelling gedaan. Wel betaald en mail gekregen, maar sindsdien geen verzendbevestiging en geen reactie op mijn mails. Als ik bel geven ze een telefoonstoring aan. Ben bang dat ik mijn geld/spullen kwijt ben.
M van Dijk
Weken geleden besteld. Bestelling niet ontvangen. Mailen wel dat het geleverd wordt/is. Telefonische "storing" maar wel erkend antwoordapparaat. Hier nooit meer.
Jim Poulou
Placed the order 10 days ago and still haven't received anything without any warning.. Ruined my new years surprise -_-